Firme rent a car Tulcea

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Tulcea. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

AUTONOM

Adresa: Str. Babadag, Bl. A5
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0241 550 177
Email: tulcea@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


Inchirieri de autoturisme – O solutie convenabila

Cand va aflati intr-o calatorie de afaceri ori in vacanta intr-o localitate straina ori in alta tara, metoda cea mai avantajoasa de deplasare din punctul A pana in punctul B o reprezinta inchirierea unei masini de la o din mare companie specializata in inchirieri de autoturisme. Aceste firme au cu toatele birouri de inchirieri precum si puncte fixe de lucru mai pe toate aeroporturile si centrele municipale.

Toate companiile mari de inchirieri de autoturisme au pagini pe internet prietenoase cu utilizatorii unde puteti face rezervari ori plati pentru servicii de inchiriere. Pachetele de optiuni de inchiriere de obicei sunt grupate pe baza facilitatilor autoturismelor care urmeaza sa fie inchiriate: servodirectie, aer conditionat, cutie de viteze automata sau manuala, airbag-uri, numar supimentar de scaune sau marimea masinii. Principalele grupari sunt clasificate in masini compacte, masini „de buget”, gama de lux, caroserie standard, SUV, 4 x 4 sau masini transport grup de persoane.

Impreuna cu inchirierea de baza a masinii, firmele pot sa va ofere si anumite extraoptiuni incluse in tarif. Ele pot sa includa kit-uri „maini libere”, scaune pentru copii, asigurare, navigatie GPS etc. Pretul de inchiriere poate varia si in functie de extrasezonsezon sau de existenta respectivei categorii de masini in flota auto. Cu cat solicitarile sunt mai mari pentru o anumita grupa de masini, cu atat tariful perceput de firma va fi mai ridicat.

Cu cat va apropiati de jumatatea ori de finalul sezonului, cu atat preturile inchirierilor incep sa se reduca intrucat raman multe masini neinchiriate, solicitarile fiind unele mai reduse. Cererea redusa duce la reducerea preturilor intrucat firmele de inchirieri autovehicule sunt intr-o perpetua competitie pentru „felia” lor de piata.

Preturile inchirierii de autovehicule

Pentru obtinerea celor mai bune tarife din partea companiilor mari de inchiriere a masinilor trebuie doar sa faceti pasii urmatori:

 1. Selectati o firma cu o buna reputatie, folosind un motor online de cautare (Google, de exemplu). Alegeti firmele respective mentionand perioada dorita ca sa obtineti cateva tarife comparative. Ca sa nu amestecati lucrurile si sa obtineti o estimare corecta, verificati ca ofertele comparate sa includa aceleasi specificatii, (de exemplu, acelasi fel de asigurare, dotarile masinilor sa fie asemanatoare, lipsa limitei de kilometraj).
 2. Imediat ce ati gasit o firma de top e bine sa analizati cu atentie toate ofertele speciale ca sa obtineti informatii cu privire la date, la locatii si la autovehiculele disponibile – veti putea obtine astfel, pentru suma de bani pe care o platiti, o oferta mai buna.
 3. Luati toate masurile ca sa va familiarizati cu toate extraoptiunile, cu mentiunile politei de asigurare dar si ca ati controlat daca respectiva oferta include si un numar fara limita de kilometri ori ba.
 4. Selectati o masina care sa se conformeze cerintelor calatoriei pe care o aveti de facut si mai ales bugetului de care dispuneti. Daca veti calatori singur, s-ar putea sa fie o idee buna inchirierea unei masini compacte ori a unui hatchback mai degraba decat sa luati un sedan voluminos care ar putea sa fie mult mai scump.
 5. Imediat ce v-ati decis, este important sa rezervati masina cat mai repede pentru a fi sigur ca aceasta va fi disponibila cand veti ajunge in punctul de preluare a autoturismului de la aeroport.