Rent a car Targu Mures

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Targu Mures. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de rent a car Tg Mures

AutoBoca Targu Mures

Adresa: Str. Principala, nr. 1A (parter Hotel Concrete), Targu Mures
Website: http://www.autoboca.ro
Telefon: 0733 508 484
Email: adrian.daniel@autoboca.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Hyundai, Citroen, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 22E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/autoboca1


Oltea Rent a Car

Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 291 D, Târgu Mureș
Website: http://www.rentacar.targu-mures.ro
Telefon: 0744 801 135
Email:
Ce marci sunt disponibile: VW, Ford, Dacia, Nissan
Preturi incepand de la: 20E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/oltearentacar/


AUTONOM

Adresa: Str. Budiului, Nr.7, Targu Mures
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0749 033 323
Email: mures@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


Sixt Car Rental

Adresa: Aeroportul International Transilvania, Targu Mures
Website: https://www.sixt.ro
Telefon: 0749 169 401
Email:
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Ford, BMW, Mercedes
Preturi incepand de la: 27E/zi
Pagina de Facebook:


Budget

Adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr. 155 , Hotel Perla, Targu Mures
Website: http://www.budget.ro/
Telefon: 0746 206 907
Email: office@budget.ro
Ce marci sunt disponibile: Ford, Dacia, Opel, VW, Mercedes, Mitsubishi
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook:


Inter Rent Transilvania

Adresa: Str. Sebesului, nr.1, Tg Mures
Website: http://rentacar-mures.ro/
Telefon: 0728.320-477
Email: office@rentacar-mures.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia
Preturi incepand de la: 16 Euro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/rentacarmures/


Informatii utile pentru inchirieri fara probleme

Indiferent daca sunteti obisnuit sa calatoriti cu diverse afaceri ori insotit de familie, a face rost de o masina de inchiriat nu ar trebui sa reprezinte un lucru foarte dificil. E bine sa va pregatiti. Am facut prezentul ghid rapid in ajutorul celor care doresc sa isi inchirieze un vehicul:

 1. Faceti rezervarea cel putin cu o saptamana mai inainte. Cu cat o faceti mai inainte, cu atat va fi mai bine – cam la fel precum la o companie aeriana. In timp ce ritmul rezervarii creste, si tariful se poate mari. Desi o rezervare nu garanteaza mereu si scaderea pretului (cum ar fi, de exemplu, pe timpul unui sezon de varf), va fi mai probabil sa fiti mai castigat. Suplimentar, unele companii de rent a car Targu Mures vor putea acorda chiar si o reducere in cazul in care rezervarea se va face online.
  Interesati-vă de politica anularilor a companiei in momentul cand faceti o rezervare. Veti dori sa stiti din vreme daca se percepe o taxa pentru anulare si inainte cu cat timp trebuie facuta o prealabila notificare pentru evitarea sanctiunilor costisitoare.
 2. Alegeti o companie care sa fie bazata pe tarife, pe disponibilitate si pe service oferit vehiculelor. Calatoriti frecvent? Atunci stiti ca la firmele mari  de rent a car Tg Mures care ofera masini pentru inchiriat exista programe speciale ce îi califica pe clientii fideli in vederea acordarii de reduceri, pentru o gama mult mai larga de autovehicule disponibile si de servicii acordate mai rapid. Calatoriti doar ocazional? Atunci este o buna idee sa faceti o comparatie intre tarifele bazate pe tipul masinii dorite (mediul, dimensiunea, SUV etc.) si locatiile ori datele calatoriei dumneavoastra. Cu toate ca o companie majora are o flota de autoturisme majoritar omogena, daca vreti un model specific (cum ar fi un Ford Taurus, preferat unui Saturn seria L), verificati daca exista o disponibilitate a acestuia mai inainte de rezervare. Iar daca va doriti un autoturism exotic ori ceva luxos, trebuie sa sunati la companie cu mult timp inainte. Aveti in vedere ca un vehicul inchiriat de la aeroport implica in mod uzual taxa de aeroport ori costuri suplimentare (le gasiti in contractul dumneavoastra). Evitati insa aceasta suprataxa inchiriind vehiculul dumneavoastra intr-o locatie din afara aeroportului, insa trebuie sa va rezolvati singur transportul din aeroport spre biroul firmei de rent a car Tg Mures.

O alta consideratie care e bine sa o aveti in vedere o reprezinta service-ul. Daca mai inainte ati avut experienta placuta a unei companii datorita unui service eficient, sfatul este sa o folositi din nou! O companie mica si independenta poate fi atragatoare pe motivul ratelor foarte scazute ori a posibilitatii de inchiriere a unui vehicul exotic mai greu de gasit. Dar cu toate acestea, trebuie sa cercetati atent aceste companii inaintea transmiterii datelor cardului personal de credit.

Interesati-va de asistenta rutiera oferita de compania de rent a car Targu Mures – daca masina se va defecta, nu vreti sa fiti pus ca sa platiti din buzunarul propriu. Asigurati-va si ca veti putea ajunge in perioada programului de functionare al companiei. Unele firme (mai mici) s-ar putea sa nu fie deschise permanent, 24 de ore pe zi, deci in caz ca aveti un zbor ceva mai tarziu, nu veti putea lua masina in momentul cand doriti dumneavoastră.