Firme rent a car Targu Jiu

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Targu Jiu. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Tg Jiu

Sky Rent a Car

Adresa: Str. Narciselor 91
Website: https://www.sky-rent-a-car.ro
Telefon: 0766 821 321
Email: office@sky-rent-a-car.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Ford, Skoda
Preturi incepand de la: 27E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SkyRentaCarTarguJiu/


De ce sa apelati o firma de inchirieri auto?

O rezervare a vacantei cu autovehicule inchiriate este una mult mai normala pentru cei care doresc experimentarea unui sentiment de deplina bucurie pe drum. Pe piata exista un mare numar de firme de inchirieri autovehicule, fiecare dintre ele oferind un set de avantaje unice. Sunt disponibile extraoptiunea de a conduce singur masnia, cat si posibilitatea de a angaja un sofer al acestor agentii. Inchirierea unui autovehicul este solutia ideala pentru oricare tip de calator, fie se afla intr-o excursie in cuplu, cu familia, cu prietenii, singur ori in grupuri mari. Cele mai memorabile momente din viata sunt vacantele si nimeni nu doreste sa intampine vreo problema in timpul calatoriei.

Selectarea preferintelor

Firmele de inchirieri autovehicule au la dispozitie o gama mare de modele auto ale diferitilor producatori, care acopera fiecare gen de autovehicul, cum ar fi autoturismele compacte, SUV-urile, camioanele, berlinele luxoase, hatchback-urile, masinile sport si multe alte tipuri. Clientii au posibilitatea de a opta in functie de preferintele proprii. Persoanele care vor calatori in grupuri mari ar putea inchiria autovehicule mari pentru distante lungi. O rezervare poate fi efectuata in regim orar daca se calatoreste in interiorul localitatilor, sau in pachete in cazul calatoriilor externe.

Siguranta proprie si libertate

Aceste companii livreaza cel mai ridicat grad de siguranta, ele verificand starea autovehiculelor inainte de inchiriere. Pentru planurile lungi de calatorie, se pot obtine de la aceste firme si reduceri. Cel mai mare atu este libertatea de calatorire oriunde se doreste. Cu alte vehicule trebuie sa se respecte locurile si timpii planificati de altii. Suplimentar, se economiseste timp, comparativ cu mijloacele clasice de transport in comun.

Rezervarile si promotiile inchirierilor de autoturisme

Oricare serviciu ati avea nevoie din partea unei firme de inchiriat auto, cel mai bine este sa rezervati in prealabil masina, ca sa va asigurati ca drumul dumneavoastra de la aeroport si pana la destinatie va este garantat din punctul de vedere al transport─ârii bagajelor si acesta se va face cu un autovehicul inchiriat. Odata ce serviciile acestea v-au furnizat oferta cea mai buna, ele vor publica in continuare ofertele si promotiile, ca sa-ti aduca cea mai buna optiune in cutia postala electronica. Impreuna cu schimbarile tehnologice, serviciile de inchiriere de autovehicule au schimbat sistemul de rezervari. Acum, clientul poate sa isi rezerve autoturismul completand niste detalii intr-un formular aflat online. Plata se poate face cu un card de credit sau de debit.

Obtineti autoturismul la locul convenit

Nu exista costuri suplimentare de bani si de timp, intrucat beneficiati de autoturism de fiecare data cand plecati de la hotel, asta insemnand ca nu mai trebuie sa cautati un vehicul de transport platit. Serviciile precum transportul de la pana la aeroport precum si tururile de vizitare fac din firmele ieftine de inchiriere auto partenerul dumneavoastra ideal pentru o vacanta. Suplimentar, cu ajutorul serviciilor acestea, planurile si rutele pot sa devina flexibile.

Bucurati-va de intimitatea drumului

Nimeni nu vrea sa fie surescitat ori nervos in vacanta sa, iar cu un autoturism condus personal, vi se rezerva intimitatea totala, ca sa va ajute sa evitati acele situatii de disconfort create de catre alti pasageri. Unele pachete de inchirieri va pot chiar reduce costurile serviciilor gen impachetare, asigurare, combustibil si altele similare.

Inainte de a va organiza vacanta cu ajutorul unei firme de inchirieri auto, verificati daca ati inchiriat un vehicul asigurat. In cazul unor defectiuni ori al vreunui accident cu un autoturism neasigurat, sunteti responsabil integral pentru suportarea pretului daunelor. Un pachet de asigurari va ajuta sa ridicati solicitarile necesare cand e nevoie.