Firme rent a car Targoviste

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Targoviste. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Targoviste

CLAUNIC Rent a Car

Adresa: Calea Bucuresti – DN 71 com. Vacaresti sat Bungetu, Târgoviște 137395
Website: http://www.autoinchiriate.ro
Telefon: 0735 352 031
Email: comenzi@autoinchiriate.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Skoda, Seat
Preturi incepand de la: 11E/zi
Pagina de Facebook:


Rent a Car Targoviste

Adresa: str. Col. Baltaretu nr. 2 – in spatele Rectoratului
Website: http://www.rentacar-targoviste.ro
Telefon: 0721 536 117
Email: contact@rentacar-targoviste.ro
Ce marci sunt disponibile: VW, Renault, Opel
Preturi incepand de la: 33E/zi
Pagina de Facebook:


SmileyRent

Adresa: Bulevardul Mircea cel Bătrân 5
Website: http://www.smileyrent.ro/
Telefon: 0722 859 339
Email: contact@smileyrent.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Honda, Ford, Mitsubishi, VW, Audi
Preturi incepand de la: 15E/zi
Pagina de Facebook:


Atunci cand avem nevoie urgenta de un automobil care sa ne transporte acolo unde avem nevoie, insa nimeni nu este disponibil sa ne ofera o mana de ajutor, e bine de stiut ca putem apela la unul dintre serviciile oferite de firmele de inchirieri auto.

La o astfel de companie vom gasi in mod garantat o oferta care sa ne faca sa zambim cea mai potrivita, fie ca este vorba de un buzunar mai fericit, fie ca putem alege unul dintre autoturismele din clasa economy, fie pentru masinile de lux, de tip limuzina, intalnind de cele mai multe ori preturi scazute indiferent de tipul masinii pe care optam sa il achizitionam.

In plus, ceea ce aduc nou multe dintre companiile  de inchiriat masini din Romania  este faptul ca poti merge oriunde vrei si ai nevoie cu o masina de inchiriat, fie ca este vorba de o calatorie in Romania sau in afara acesteia. In plus, vei avea acoperire si in cazul in care pleci in strainatate si vei avea acolo nevoie de o masina de inchiriat. Cele mai multe firme din acest domeniu ofera clientilor si servicii de inchirieri autoturisme in strainatate, gratie parteneriatelor pe care le au cu multe companii din afara precum si sistemului de rezervari auto online foarte bine detaliat si pus la punct.

Inchiriaza o masina si vei vedea apoi de cat de multe beneficii si avantaje vei avea parte. Este cu mult mai simplu si mai avantajos sa apelezi la acest serviciu, decat sa te rogi de unul din prietenii “binevoitori” sa te duca la destinatie. 🙂

Serviciile oferite vor fi intotdeauna de cea mai buna calitate si nu vei avea niciun motiv pentru care sa te plangi. Pentru clientii persoane juridice care cel mai adesea au nevoie de autoturisme cu care sa isi poata desfaura activitatile de transport in ceea ce priveste afacerea pe care o detin, firmele de inchirieri auto le ofera servicii destul de avantajoase in ceea ce priveste inchirierea pe termen lung a autoturismului, avand in acelasi timp posibilitatea de a beneficia de oferte de pret foarte avantajoase si mai ieftine decat in mod obisnuit.