Firme rent a car Slobozia

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firmele de inchirieri auto din Slobozia. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Slobozia


Ne pare rau, momentan nu exista firme de rent-a-car inscrise pentru Slobozia. Adaugati una aici!


Informatii utile

Actele si cerintele inchirierii unui autovehicul

Toate firmele de inchirieri de autovehicule din Slobozia solicita clientelei un permis auto perfect valabil. Unele firme de inchirieri a masinilor chiar verifica istoricul acelui sofer si nu vor inchiria un autovehicul unui client care nu are un cazier nepatat. In diverse tari straine ar putea fi necesar chiar un permis international de conducere.

In plus, unele companii de inchiriere auto solicita si un card de credit ca garantie de plata, chiar daca aveti un cupon pre-platit, cu facturare direct la client ori corporatie. Daca folositi pentru plata serviciilor cardul de credit, va trebui sa fiti atent la limita cardului; unele companii de inchirieri auto cer aprobare de credit inainte de a inchiria masina, ceea ce ar putea sa va reduca in mod substantial din soldul cardului.

Alternativele la platile cu cardul

Daca nu posedati un card de credit, in cele mai multe locuri de inchiriere a masinilor accepta tichetele pre-platite propriile, emise de agentul de voiaj desemnat. Sunt si companii de inchirierea masinilor care cer completarea unui chestionar de calificare monetara chiar la locul inchirierii in timpul orarului normal de lucru, asa incat el sa poata sa fie verificat.

Majoritatea companiilor necesita existenta unui depozit monetar mare ori un avans in numerar, ce ar putea depasi chiar pana si taxele estimative de inchiriere daca nu se prezinta pentru plata un card de credit. Compania poate solicita chiar si o anumita (minima) varsta necesara inchirierii. Oricum, in final, acceptarea inchirierii unui autoturism fara cardul de credit va ramane la aprecierea fiecarei locatii in parte.

Varsta soferului

Multe dintre firmele de inchiriere a masinilor solicita clientilor lor sa aiba varsta de minimum 18 ani, insa unele companii cer deja o varsta de minimum 25 de ani. Iar pentru clientii sub 25 de ani, de obicei se cere cardul de credit pentru plati iar rata de inchiriere s-ar putea sa fie usor crescuta.

Similar, persoanele care au trecut de o varsta anumita nu pot sa inchirieze autoturisme in unele orase. Asa ca este indicat sa verificati daca exista restrictii de varsta si care sunt acestea in momentul cand faceti rezervarea, online sau la locatia de inchiriere.

Numarul soferilor

Desi politicile acestora variaza, unele firme de inchirieri auto permit unor rude apropiate ce au varsta legala, sa poata conduce un autovehicul inchiriat. De asemenea, exista firme care acorda permisiunea de conducere a autovehiculului inchiriat asociatilor de afaceri. Asa ca cititi atenti contractele de inchiriere; acolo este specificat cine poate sa conduca autoturismul. Compania de inchiriere solicita semnaturile tuturor soferilor si permisele de conducere ale acestora. Este posibil sa se aplice o taxa in plus pentru fiecare sofer suplimentar scris in contractul de inchiriere.

Prima data verificati daca exista eventuale daune

Mergeti in jurul autoturismului, verificati orice zgarieturi ori urme de loviri. Utilizati camera fotografica sau cea a smartphone-ului ca sa faceti fotografii ori inregistrari video la orice neregula – ori lipsa acestora. Aratati-i daunele descoperite agentului de inchiriere apoi solicitati-i sa le noteze. Daca intalniti vreo rezistenta ori prejudiciul pare extins, atunci solicitati sa vi se ofere un alt autoturism.

Rezervati-va masina in prealabil

O rezervare timpurie ofera flexibilitatea alegerii si stabilirii preturilor. Daca rezervarea e facuta mai din timp, veti avea mai multe autoturisme disponibile, o mai larga gama de selectie dar si preturi ceva mai bune. Incercati sa ajungeti ceva mai devreme ori cel putin in timpul convenit atunci cand dati inapoi masina la firma de inchirieri auto din Slobozia. Fie si o mica intarziere v-ar putea costa chiar si o zi in plus!