Firme rent a car Slatina

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Slatina. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Slatina

AUTONOM

Adresa: Bulevardul A.I. Cuza, Nr.18, Slatina
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0249 436 186
Email: slatina@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


C A Intreprindere individuala

Adresa: Nespecificat
Website: https://www.olx.ro/oferta/inchirieri-auto-rent-a-car-slatina-olt-ford-focus-logan-megane-1-9d-IDu0p6.html
Telefon: 0762 696 840
Email:
Ce marci sunt disponibile: Renault, Ford, Dacia
Preturi incepand de la: 14E/zi
Pagina de Facebook:


Adevaratul cost al inchirierilor de autoturisme

Atentie, cumparatori! Acel pret pe care il gasiti imprimat cu mari litere prin reclame s-ar putea sa devina atat de umflat cu diverse taxe locale sau/si statale, cu taxele de aeroport sau taxele pentru soferii suplimentari, cu asigurari, cu facturile de carburant si taxele de returnare, incat s-ar putea ca, in final, sa achitati cel putin dublu referitor la suma de bani calculata. Dupa cum tariful promovat s-ar putea sa fie valabil numai in extrasezon sau pentru o anumita categorie de masini a caror marime nu v-ar favoriza deloc.

In ultima vreme, marile motoare pentru rezervari sunt mult mai transparente privitor la preturile de inchiriere. De regula, acestea vor afisa tariful integral care include toate taxele prevazute inca din procesul de rezervare a masinii. Ca si companiile aeriene, si companiile mari de inchirieri de autovehicule au adoptat acel „management al randamentului”. Lucrul acesta se traduce prin aceea ca se pot ajusta foarte repede tarifele in functie de orice schimbare intervenita si de autovehiculele puse la dispozitie, astfel incat cotatia de pret oferita este valabila numai pentru acel moment. Daca nu faceti imediat o rezervare, pretul pe care l-ati vazut s-ar putea modifica.

La momentul predarii

Daca deplasarea dumneavoastra se face noaptea, de la aeroportul de sosire la hotelul de cazare, de ce nu luati taxiul? Veti economisi astfel o zi de inchiriere.  Daca trebuie sa sofati in ziua aterizarii, asta nu inseamna ca trebuie neaparat ridicat autoturismul de la aeroport. In caz ca ridicati masina dintr-o alta parte a orasului, puteti evita plata de taxe suplimentare la aeroport.

Posedati o asigurare personala auto? Platiti inchirierea masinii cu card premium? Probabil veti fi acoperit, cel putin in situatia unui accident – deci nu mai trebuie sa cumparati o polita suplimentara de la companie. Daca aveti ceva indoieli, este cazul sa va contactati agentul de asigurari ori pe emitentul cardului detinut.

Inainte de parasirea locului de preluare a masinii, este indicat sa verificati atent caroseria de eventuale daune existente deja. Asigurati-va ca farurile si semnalizarile va functioneaza in mod corespunzator si verificati kilometrajul autoturismului. Raportati imediat orice neregula depistata.

Familiarizati-va bine cu comenzile masinii inainte de parasirea locului de primire a autovehiculului. Uitati-va pe unde se alimenteaza rezervorul de combustibil, invatati cum se folosesc luminile, semnalizarile si stergatoarele. Desi pare clar, trebuie sa retineti marca, modelul precum si culoarea masinii primite – astfel nu o veti rataci cand o parcati prima data undeva intr-un loc aglomerat!

Inapoierea autoturismului

Fiti atent la planurile preplatite de alimentare. Asigurati-va de umplerea rezervorului inainte de returnarea autoturismului – astfel veti plati numai benzina efectiv consumata. Incercati evitarea statiilor de alimentare din apropierea aeroportului mai inainte de predarea masinii – preturile sunt mai mari in aceste locuri. Faceti mai bine plinul cu cativa kilometri mai inainte.

Pare de necrezut, dar returnarea autoturismului ceva mai devreme sar putea sa va coste ceva mai mult. Trebuie sa platiti o taxa pentru returnare anticipata ori, mai rau, rata se poate schimba, devenind astfel responsabil de plata diferentei. De exemplu, daca ati optat in favoarea unei rate saptamanale si aduceti masina dupa numai sase zile, s-ar putea sa platiti o rata zilnica ceva mai mare.

Sigur ca da, inapoierea cu intarziere a masinii va costa – destule companii oferind o perioada de gratie de doar 30 de minute mai inainte de inceperea unei taxari suplimentare. Inainte de a va parasi masina, asigurati-va sa nu fi uitat inauntru diverse obiecte personale. Amintiti-va sa verificati si portbagajul. Cel mai des se pierd telefoanele mobile, umbrelele si ochelarii de soare.

Asigurati-va ca acela care va face receptia masinii va verifica autoturismul in prezenta dumneavoastra dar si ca va puneti de acord indiferent despre ce neregula poate fi vorba. Cititi cu atentie contractul de inchiriere pentru a vedea din vreme toate taxele. Asigurati-va de faptul ca agentul va taxeza doar ce trebuie, cat timp asteptati.