Firme rent a car Sfantu Gheorghe

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Sfantu Gheorghe. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Sf. Gheroghe

MIDA

Adresa: DN12 la iesirea spre Brasov
Website: http://www.mida.ro
Telefon: 0267 307 785
Email: sfoffice@mida.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Chevrolet
Preturi incepand de la: 14E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MIDAService


NOVOTECH SRL

Adresa: D.N. 12, KM8 + 018m (ieșirea spre Brașov)
Website: http://www.novotechgroup.ro
Telefon: 0267 316 198
Email: office@novotechgroup.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Citroen, Skoda, Ford, Peugeot
Preturi incepand de la: 20E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Citroen-Peugeot-Novotech/115802298516764


Greseli scumpe care trebuie evitate la inchirierea unui autoturism

Inchirierea la aeroport

Inchirierea masinii la aeroport de regula inseamna taxe in plus. Ca sa evitati aceste taxe suplimentare si ca sa economisiti niste sume importante, profesionistii va propun sa inchiriati masina din afara aeroporturilor. Destule birouri de inchiriere aflate in exteriorul aeroportului va pun la dispozitie inclusiv transportul de la si la aeroport. Lucrul acesta este mai avantajos decat inchirierea masinii din incinta aeroportului, pentru ca acolo veti plati suplimentar niste taxe si, in plus, veti avea parte de niste locuri aglomerate.

Lipsa de informatii

Tarifele de inchiriere pot sa varieze in functie de firma sau de data efectuarii rezervarii, asa ca ar fi bine daca ati verifica inainte de a achita rezervarea. Diverse site-uri, asa cum sunt va vor permite chiar comparatii intre tarifele practicate de catre diverse firme de inchiriere auto si vor prezenta posibile vouchere pentru reduceri. Unele site-uri pot chiar urmari pretul pentru care ati fi interesat, si sa va refaca rezervarea daca pretul incepe sa se reduca.

Daca doriti sa face deplasari pe distante mai mari, este indicat sa verificati care este limita de kilometri. Destule firme de inchirieri de autovehicule au o oferta de kilometri nelimitati pe perioada inchirierii, permitandu-va sa conduceti cat timp doriti, fara vreo taxa suplimentara. Dar alte firme pot sa va taxeze suplimentar daca veti depasi maximul de kilometri prestabiliti. Cand inchiriati o masina, mai ales daca o faceti pentru mai multe zile, atunci e bine sa va asigurati ca nu exista o limita de kilometraj sau ca este o limita suficient de mare pentru acoperi calatoria dumneavoastra. Atunci cand este de ales a inchiria cu numar fara limita de kilometri sau o inchiriere ceva mai ieftina insa cu plafon de kilometri ar fi indicat sa alegeti varianta dintai.

Taxare suplimentara pentru un GPS sau un scaun in plus

Orice companie de inchirieri auto din Sf. Gheorghe va fi incantata sa va taxeze in plus pentru accesorii cum ar fi un GPS ori un scaun de copii. Dispozitivul GPS poate sa coste in plus 50 Ron pe zi ori chiar ceva mai mult. Utilizati telefonul mobil daca este posibil ori imprimati o harta cand sunteti la hotelul dumneavoastra. Aveti un dispozitiv portabil GPS? Bine ar fi sa-l luati cu dvs. si sa-l utilizati de-a lungul drumului, dar amintiti-va ca la predarea masinii sa nu uitati sa-l recuperati. Pe piata sunt multe companii aeriene care va dau voie sa luati impreuna cu dumneavoastra si scaunul pentru copii si sa-l puteti folosi in avion in mod gratuit, deci nu trebuie sa platiti suplimentar pentru acesta companiei de inchirieri autovehicule.

Repezeala in momentul inspectiei masinii

Inspectati atent autoturismul inainte de plecarea la drum, altfel s-ar putea sa fiti taxat pentru unele pagube pe nefacute de dumneavoastra. Mai toate flotele firmelor de inchirieri autovehicule sunt intretinute cu meticulozitate, dar pagube cum ar fi zgarieturile, indoiturile sau diversele pete din interior vor putea trece usor neobservate. Daca vedeti orice fel de defect sau problema in momentul inspectiei masinii, informati imediat firma despre acest lucru. Altfel, veti plati dumneavoastra pentru asta. Niciodata sa nu presupuneti ca problema respectiva este nesemnificativa ori ca acea companie de inchirieri are cunostinta despre defectul acela. Daca nu se gaseste listat pe acel formular de predare a masinii, spuneti-le despre ce ati observat.

Inapoierea cu intarziere a autoturismului

Cele mai multe companii specializate in inchirieri de autoturisme din Sfantu Gheorghe percep diverse taxe zilnice pentru perioade de 24 de ore. „Desi unele firme ofera o mica perioada de gratie (29 de minute), puteti fi taxat de intarziere – uneori chiar cu intreg costul unei zile in plus – daca veti intarzia prea mult returnarea autoturismului. Luati-va masuri, in ziua inapoierii, ca aveti suficient timp ca sa evitati acest gen de taxe suplimentare.