Firme rent a car Satu Mare

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Satu Mare. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Satu Mare

AUTONOM

Adresa: Str. Bujorului, nr.27, Satu Mare
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0361 411 953
Email: satumare@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook:


TSE Rent a Car

Adresa: Str. Aurel Vlaicu 1A
Website:
Telefon: 0745 111 114
Email: office@tserentacar.ro
Ce marci sunt disponibile: VW, BMW, Mercedes, Peugeot, Opel, Renault, Dacia
Preturi incepand de la: 10E/zi
Pagina de Facebook:


Edmeea Trans

Adresa: Str. Horea, 1, 440010, Satu Mare
Website: http://www.edmeeatrans.ro
Telefon: 0261 711005
Email: contact@edmeeatrans.ro
Ce marci sunt disponibile: VW, Skoda, Ford, Opel
Preturi incepand de la: 45E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/SC-Edmeea-TRANS-SRL/933113113397374


Dream Car Rental

Adresa: Strada Nicolae Golescu 25, Satu Mare
Website:
Telefon: 0752 272 303
Email: office@dreamcarrental.ro
Ce marci sunt disponibile: Audi, VW
Preturi incepand de la: 40E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dreamcarrentalsatumare/


Ce este necesar sa stim cand apelam la o companie specializata in inchirieri auto din Satu Mare?

Doriti sa inchiriati un autoturism? Atunci, aveti in vedere urmatoarele lucruri mai inainte de a pleca intr-o calatorie. Informatiile din acest articol sunt unele importante si pot sa va fie de folos sa obtineti o economie la bani atunci cand faceti apel la o firma de inchiriere autovehicule.

Imediat raportati orice stricaciune vazuta!

Nu are nicio importanta daca abia preluati autovehiculul din flota auto a companiei, ori abia ati iesit din restaurant si observati o indoitura de tabla pe portiera – ca sofer al autoturismului inchiriat, sunteti responsabil direct pentru orice stricaciune suferita de acesta. Deci, este foarte important sa anuntati firma imediat ce ati descoperit o problema, asa incat aceasta sa fie imediat notata iar dumneavoastra sa primiti instructiuni cum sa actionati. Daca sunteti implicat cumva intr-un accident, atunci e nevoie sa-i anuntati imediat de asemenea pe reprezentantii companiei.

Nu fumati!

Astazi, mai toate autovehiculele oferite spre inchiriere sunt inchiriate pentru nefumatori, iar daca vi se pare ca altcineva dinaintea dvs. a fumat in masina respectiva, nu este deloc indicat sa fumati, intrucat fumul de tigara o sa se infiltreze in tot autoturismul si poate face in interior o atmosfera foarte dificil de respirat. Astfel, nefumatorii vor putea descoperi imediat ca acolo s-a fumat. Deoarece acel autovehicul va fi inchiriat, de-a lungul vietii sale, unui numar ridicat de clienti, atunci prinde bine un pic de respect. Ca sa nu mai amintim si faptul ca puteti fi taxat suplimentar cand predati firmei masina…

Faceti curat!

Cand preluati autoturismul, veti observa ca oamenii companiei au avut vreme si atentie sa il curete, asa ca asteapta ca si dumneavoastra sa îl aduceti inapoi in aceeasi stare. E foarte important ca, la incheierea sejurului, sa curatati autoturismul de gunoaie si de resturi. Daca este normal ca sa fie putina mizerie pe covorase, de la talpile pantofilor, ca si un subtire strat de praf situat pe exterior, depasirea acestor limite poate sa fie taxata suplimentar. Asadar, daca ati produs o reala mizerie, ori daca ati varsat diverse fluide in masina, este indicat sa opriti masina la o spalatorie si sa repuneti lucrurile la locul lor. O pata interioara poate sa fie curatata mult mai repede imediat ce s-a facut, astfel putand sa evitati suprataxarea impusa de compania de inchiriere de masini din Satu Mare.

Trebuie sa va amintiti permanent ca nu utilizati un autoturism personal, ci unul imprumutat. Incercati astfel sa tratati masina ca si cum ati fi imprumutat-o de la prietenul cel mai bun! Acest mod de a gandi va ajuta sa o mentineti intr-o excelenta conditie, salvandu-va astfel si niste sume de bani.