Firme rent a car Ramnicu Valcea

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Ramnicu Valceaa. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto in Ramnicu Valcea

SC FLAMICOM IMPEX SRL

Adresa: Str. Barajului, nr.10, Ramnicu Valcea
Website: http://www.flamicom.ro
Telefon: 0250 717 637
Email: office@flamicom.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Renault, Nissan
Preturi incepand de la: 30E/zi
Pagina de Facebook:


inchirieri.eu

Adresa: CFR Valcea, Strada General Magheru, Ramnicu Valcea
Website: http://www.inchirieri.eu
Telefon: 0756 272 815
Email:
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Chevrolet, Toyota
Preturi incepand de la: 19E/zi
Pagina de Facebook:


Informatii utile daca inchiriati un automobil de la o firma de rent a car Ramnicu Valcea pentru prima data

Confirmarea inchirierii autoturismului

Calatorii trebuie mereu sa primeasca o confirmare sau un cupon de la agentia de calatorie inaintea plecarii. Documentul acesta trebuie sa detina numele firmei de inchirieri auto, numarul de confirmare, tipul autoturismului solicitat, data si informatiile despre zboruri. In situatia in care compania de inchiriere a masinii este amplasata in exteriorul aeroportului, trebuie sa existe prevazut si numarul de telefon al masinii de curtoazie, care va efectua transportul catre locatie.

Confirmarile de multe ori vor ajuta firma de inchiriere a autovehiculului sa-i localizeze pe clientii ce nu si-au ridicat autoturismul rezervat. Ca rezultat automatizarii, firma care inchiriaza poate, cateodata, sa se intereseze despre zborul avionului unui client daca este intarziat. O firma de inchiriere serioasa va tine iun autoturism rezervat vreme de cateva ore mai inainte de anulare.
Daca aveti calcul doua zboruri total diferite, luati masuri ca sa informati compania de inchirieri auto. Societatea ar trebui notificata privitor la orice anulari, asa incat ea sa poata oferi masina altui client.

Preluarea autoturismului

Venit la ghiseul pentru inchirierea masinii, aratati numarul de confirmare, precum si cuponul dar si cardul de credit, in caz ca este necesar. Finalizarea procedeului o va face agentul de inchiriere care va va indruma spre amplasamentul de unde puteti lua autovehiculul. CITITI CU MULTA ATENTIE CONTRACTUL DE INCHIRIERE mai inainte de semnare, ca sa va familiarizati cu raspunderea pe care v-o asumati, pentru a fi siguri ca stiti foarte bine ceea ce aveti de plata cand veti returna masina.

Inaintea parasirii locului de inchiriere, verificati masina privind informatiile corecte referitoare la kilometraj si la oricare posibila deteriorare vizibila a masinii. Daca este deteriorata, mentiunea va trebui facuta in contract inaintea plecarii!

Acordati cateva minute familiarizarii dumneavoastră cu autoturismul. Reglati-va scaunul dar si oglinzile retrovizoare. Depistati comenzile de semnalizare, de unde se actioneaza stergatoarele de parbriz, luminile (faza lunga si scurta), schimbatorul de viteza (unde este cazul). Depistati amplasarea panoului de control al degivratorului, al aerului conditionat s.a.m.d.

Returnarea masinii

De obicei, tariful se bazeaza pe o perioada care se intinde pe 24 de ore. Exista si o perioada de gratie timp de o ora care este acceptata pentru returnarea autoturismului. Daca pastrati vehiculul mai mult de 4 ore depasind ora de returnare antestabilita, se recomanda o prelungire a contractului cu o zi, pentru ca tarifele orelor suplimentare sunt de circa 12-15 dolari pe ora. Ratea orara de inchiriere a masinii este, de obicei, ceva mai mare.

Anumite tarife, precum ofertele speciale de week-end, va sunt la dispozitie numai un anumit timp. Pastrarea autoturismului peste perioada respectiva poate sa modifice pretul total platit pentru tranzactie!

Informatii suplimentare

 • Chiriasul unei masini este direct raspunzator pentru incalcarile de trafic si a regulilor de parcare, pe plan intern dar si international.
 • Majoritatea contractelor si politelor de asigurare devin nule daca suferiti un accident si va gasiti sub influenta alcoolului ori a drogurilor.
 • Verificati daca ati incuiat masina dar si portbagajul! Nu lasati obiecte tentante, de valoare, in interiorul masinii, la vedere.
 • In orice moment centurile de siguranta trebuie purtate – asa cum sunt prevederile legale in majoritatea statelor.
 • Majoritatea statelor europene impun si folosirea de scaune auto pentru acei copii cu varsta sub 4 ani. De obicei o notificare anterioara este necesara pentru rezervarea unui scaun de masina pentru copii. O mica taxa se poate percepe pentru a inchiria aceste locuri.
 • Multe companii de inchiriere a autoturismelor au masini ori camionete accesibile si pentru acei clienti cu dizabilitati fizice. Verificati in avans, atunci cand faceti aranjamentele, daca exista disponibil astfel de vehicule.
 • Cititi cu atentie contractul de inchiriere si intrebati agentul de turism si agentul de rent a car Ramnicu Valcea, daca este ceva neclar in legatura cu inchirierea. Politicile discutate pot varia in functie de companie si de locatii.