Firme rent a car Pitesti

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Pitesti. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Pitesti

Melania Rent a Car

Adresa: Str: George Cosbuc, nr.25,
Website: http://rentacarpitesti.ro
Telefon: 0726 142 220
Email: rentacarpitesti@melania.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Renault, Skoda, Mercedes, Fiat
Preturi incepand de la: 33E/zi
Pagina de Facebook:


Terra Rent A Car

Adresa: Strada Fratii Golesti, Nr. 29 E, Pitești 110174
Website: http://www.terrarentacar.ro
Telefon: 0731 331 220
Email: office@terrarentacar.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Renault, Skoda, Opel, VW
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/terrarentacar


S.C. Full Contact S.R.L.

Adresa: Str. Nicolae Balcescu Nr.122A, Pitesti 110101
Website: http://www.fullrent.ro
Telefon: 0728 876 901
Email: office@fullrent.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Skoda, Renault, Toyota, Audi, Mercedes
Preturi incepand de la: 24E/zi
Pagina de Facebook:


AUTONOM RENT A CAR

Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 13, Bl : 22, SC. A, ap. 1, Pitesti 110120
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0248 21 00 55
Email: pitesti@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


SC SWISO Rent a car SRL

Adresa: Str. Mircea Voda, nr.22
Website: http://www.swiso-rent-a-car-pitesti.ro/
Telefon: 0758 839 110
Email:
Ce marci sunt disponibile: Daewoo, Dacia, Ford, Hyundai, Peugeot, Renault, Fiat, Opel, Skoda
Preturi incepand de la: 9.98E/zi
Pagina de Facebook:


Informatii utile

Închirierea unei mașini de la o firma de rent a car Pitesti este de departe cel mai simplu mod de a explora un oras departe de casa. Dacă este prima călătorie în aceasta zona, va veti bucura că ati optat pentru un astfel de mod de transport, mult mai bine decat sa țineti pasul cu programele de autobuz . In mod sigur u va doriti complicații care implică timp pierdut și inconveniente.

Veți observa că o mulțime de agenții de turism și servicii de închiriere de mașini sunt disponibile chiar de la aeroport, imediar dupa ce aterizati. Puteți rezerva direct masina de îndată ce ati iesit, iar daca doriti ca aceasta sa va fie adusa la aeroport, sunt șanse ca acesta va fi livrata in chestiune de ore. Daca nu va place sa calatoriti cu taxiuri sau alte asemeni mijloace de transport, si va doriti sa va asezati in scaunul soferului de îndată ce ati pus piciorul in aeroport, puteti pur și simplu sa rezervati masina dorita on-line. În acest fel, timpul petrecut pentru rezervarea vehiculului în avans va avea ca rezultat faptul ca masina dorita va va astepta in parcarea aeroportului.

Cele mai multe cunoscute companii de servicii de închiriere au propriile lor site-uri care vă oferă informații complete cu privire la toate aspectele legate de închirieri auto. Deseori, aveți de ales intre autoturisme de diferite marci si dimensiuni. Tot ce trebuie să faceți este să luati în considerare itinerariul planuit și sa faceti rezervarea în consecință. Rezervarea unei mașini prin Internet este ceva ușor și convenabil ce se poate face comfortabil acasa.

Asigurati-va ca primiti si asigurare odata cu contractul de închiriere auto  – este crucială! În funcție de planul Dvs de calatorie, asigurați-vă că asigurarea acoperă totul de la daune din coliziune, protecția personală, și chiar conducere in afara tarii, daca planuiti asta..

Unele dintre companiile de rent a car ofera masini echipate cu sisteme de navigație GPS. Chiar dacă o astfel de mașină ar putea fi un pic mai scumpa decat cele fara acest echipament, este o investitie care merita facuta. Într-un oras strain, sa va pierdeti este ultimul lucru pe care vi l-ati dori. În cazul în care aveți de gând să închiriati automobilul pentru o perioada mai mare de 10 zile, puteti intreba compania daca nu va ofera un ddiscount. Cele mai multe firme va vor oferi unul.

Din moment ce închirierea unei mașini a devenit o activitate atat de simpla si sigura in ziua de azi, va puteti bucura de orice călătorie de vacanță sau de afaceri intr-un oras necunoscut mult mai usor, avand liberatea de a va deplasa oriunde si la orice ora, in scopurile dorite. Explorarea unui teritoriu nou devine o joaca cand aveti un automobil de la o companie de rent a car Pitesti la indemana, si puteti descoperi toate obiectivele turistice in timp util si la costuri scazute.