Firme rent a car Piatra Neamt

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Piatra Neamt. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Piatra Neamt

AUTONOM RENT A CAR

Adresa: Str. Fermelor nr.4, Piatra Neamț 610145
Website: https://www.autonom.ro/
Telefon: 0748.223.022
Email: neamt@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


Bucurati-va de vacanta fara griji cu un automobil inchiriat

Pentru oricine, o vacanta este un moment special, moment cand distractia si relaxarea au prioritate, iar grijile sunt puse pe pauza. Totusi, relaxarea si distractia nu trebuie sa ne culce pe o ureche. Siguranta este o prioritate intotdeauna, chiar si in vacanta, si trebuie sa aveti acest lucru in vedere.

Sa apelati la o firma de rent a car poate fi folositor si distractiv, dar nu uitati ca a conduce pe drumuri necunoscute poate fi cateodata stresant si obositor.

Intotdeauna cand inchiriati o masina, verificati sa fiti asigurat – astfel incat sa nu aveti probleme financiare daca vreun accident are loc. Verificati toate documentele de care aveti nevoie, inclusiv validitatea permisului de conducere. Daca planuiti sa vizitati zone necunoscute, pregatiti harti la zi ale acestora, si notati-va numerele de urgenta locale. Conduceti cu grija pe drumuri care nu va sunt familiare pentru a evita accidentele. In caz ca totusi un asemenea eveniment are loc, comportati-va ca si cum ati conduce masina personala – dupa ce va asigurati ca toata lumea este teafara, faceti schimb de date de asigurare.

Inainte sa iesiti cu masina din parcul firmei, este indicat sa o studiati cu atentie. Verificati daca rezervorul este plin, uitati-va dupa daune la exteriorul masinii, examinati farurile, aparatul radio CD, semnalizarile si oglinzile inainte de a pleca.

Nu este recomandat sa plecati fara asigurarea de cuviinta cu o masina inchiriata. Asigurarea pentru inchirieri de masini este o afacere complicata, dar este un rau necesar. Cea mai buna cale de a afla raspunsuri la nelamuririle legate de asigurare este aceea de a discuta cu asiguratorul dvs.  Sfatul lui poate fi deosebit de folositor, insa nu va lasati presat in a cumpara asigurare de la firma de la care inchiriati. De ce sa platiti pentru ceva de care aveti parte deja? In aceasta idee, verificati din timp polita proprie pentru a evita surprize din cele mai neplacute.

Este ceva stiut, si chiar confirmat de statistici, ca masinile inchiriate sunt deseori tinta hotilor. Din acest motiv, multe firme evita sa isi mai puna logo-ul pe masini, in speranta ca acestea vor parea masini personale. Pentru a evita intalniri neplacute cu hotii, respectati cateva reguli simple:

 • nu parcati dupa inserat intr-o zona izolata si necunoscuta;
 • nu iesiti din masina daca nu sunteti 100% sigur ca nu sunt pericole;
 • tineti toate bagajele in portbagaj si nu atrageti atentia asupra Dvs;
 • e de preferat sa urmati drumurile principale; nu alegeti drumuri laturalnice sau scurtaturi, mai ales daca nu le cunoasteti.

Ati fi surprins sa aflati ce planuri elaborate pot pune la cale unii hoti in tentativa de a va jefui, sau a va fura masina. De aceea, cand apelati la o firma ce ofera automobile spre inchiriere, asigurarea este obligatorie pentru siguranta dvs si a celor dragi dvs.