Rent a car Oradea

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Oradea. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de rent a car Oradea

Profi Rent a car

Adresa: Clujului nr. 202/A, Oradea, 410553
Website: http://rentacaroradea.com
Telefon: 0727 111 300
Email:
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Citroen, Fiat, Ford, Kia, Opel, Renault, Seat
Preturi incepand de la: 14E/zi
Pagina de Facebook:

SC Auto Daya SRL

Adresa: Oradea, str. Libertatii, nr. 2-4
Website: http://www.rentacaroradea.ro
Telefon: 0788 523 511
Email: office@rentacaroradea.ro
Ce marci sunt disponibile: Fiat, Dacia, Renault, VW, Opel, Skoda, Toyota
Preturi incepand de la: 21E/zi
Pagina de Facebook:


AUTO CIORBA

Adresa:  str. Seleusului nr. 115, Oradea 410508
Website: http://inchirieri-auto-ciorba.ro
Telefon: 0740 838 333
Email: contact@inchirieri-auto-ciorba.ro
Ce marci sunt disponibile: Seat, Ford, VW, Mercedes
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagicSunRentACar/


AUTONOM RENT A CAR

Adresa: P-ta Unirii Nr.5, Oradea 410100
Website: https://www.autonom.ro/
Telefon: 0751 010 710
Email: oradea@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook:


*MAG* RENT A CAR

Adresa: Str: Corneliu Coposu nr: 15
Website: http://www.magrentacaroradea.ro
Telefon: 0745 168 460
Email: Raul_maghiar@yahoo.com
Ce marci sunt disponibile: Peugeot, Ford, Renault, Fiat, Chevrolet
Preturi incepand de la: 11E/zi
Pagina de Facebook:


Calatoriti usor si placut cu un autoturism inchiriat de la o firma de rent a car Oradea

Oradea? Când oamenii aud vorbindu-se despre acest oras îi sperie numai gândul de aglomerația și zarva din oraș. De fapt și de drept, în orice oraș mare există așa ceva. Poluarea este cauzată de aglomerația din oraș și este foarte periculoasă pentru bătrâni, copii, cardiaci.

Mai mult, turiștii sunt dezamăgiți de ceea ce trăiesc când ajung în Oradea, de infernul din trafic. Taximetriștii sunt agitați, șoferi enervați sunt doar puținele lucruri pe care le vedem.  Ce este de făcut în acest caz? Cum poate fi orasul vizitat din placere, dar mai ales cu ușurință? Cele mai grele situații le întâmpină oamenii care nu au vizitat niciodată orașul, iar o dată ajunși se cutremură de transport și aglomerația cu care se cunosc prima data.

Cu siguranță, cu toții știm că taximetriștii abia așteaptă să întâlnească o persoană necunoscută pentru a obține mai mulți bani, și atunci dacă sunteți nou în oras, va trebui să fiți precaut. Transportul public nu este tocmai o soluție: oamenii se îngrămădesc și aici, iar căldurile pot provoca și mai mari nemulțumiri. Însă, închirierea unei mașini vă poate salva de multe neplăceri. Orașul este mare și este compus din mai multe cartiere mari, însă nu aveți de ce să vă îngrijorați, pentru că în orice colț există posibilitatea de a închiria un autoturism. Dar, dacă sunteți un fan al navigatului pe Internet, atunci lucrurile devin și mai simple, deoarece un singur click este suficient pentru a avea mașina dorită.

Avem de-a face cu un oras dezvoltat din toate punctele de vedere, dar mai ales în domeniul firmelor de rent a car Oradea. Sucursale există în orice oraș, însă străinii, antreprenorii, oamenii de afaceri din vestul tarii optează pentru aceasta locatie.

După o călătorie de ore lungi sau chiar zile întregi, nimeni nu mai are dispoziția de a chema un taxi sau de a aștepta vreun mijloc de transport în comun, iar în acest caz soluția este închirierea unei mașini chiar de la aeroportul unde aterizeaza. Autoturismele dispun de toate condițiile necesare, au actele puse la punct, taxele plătite, revizia la zi, dar mai ales au echipamente specific anotimpului. Mai mult, dacă nu cunoașteți orașul, mașina dispune de GPS, astfel că dumneavoastră puteți ajunge în orice locație doriți.

Într-un oras precum Oradea, transportul contează, iar oamenii de afaceri pun preț pe acest detaliu, pentru că timpul este prețios. Dar, ceea ce trebuie să știți este faptul că oricine poate închiria o mașină fără probleme. Firmele de rent a car Oradea vă stau la dispoziție, iar angajații vă pot oferi toate informațiile de care aveți nevoie.