Firme rent a car Miercurea Ciuc

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Miercurea Ciuc. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Miercurea Ciuc

CSIK AUTO

Adresa: Str.Brasovului, nr 90, Miercurea Ciuc 530003
Website: http://csikauto.ro
Telefon: 0721 236 428
Email: office@csikauto.ro
Ce marci sunt disponibile: Skoda, VW, Citroen, Seat, Ford
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/csikauto.ro


Euro Center Auto

Adresa: Str. Avantului nr 12, Miercurea Ciuc
Website: http://www.rentacar-eurocenterauto.ro
Telefon: 0745 499 117
Email: info@eurocenterauto.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Opel, VW, Ford, Skoda
Preturi incepand de la: 17E/zi
Pagina de Facebook:


ACTIVCAR SRL

Adresa: Str. Bradului, nr. 9/11, Miercurea Ciuc
Website: http://www.activcar.ro
Telefon: 0745 790 547
Email: info@activcar.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Opel, Renault, VW
Preturi incepand de la: 23E/zi
Pagina de Facebook:


MAX FULL AUTO SRL

Adresa: Str. Harghita
Website: http://www.rentacar-transylvania.ro
Telefon: 0740 833 848
Email: office@rentacar-transylvania.ro
Ce marci sunt disponibile: Renault, Dacia, Ford, Toyota, Mercedes
Preturi incepand de la: 22E/zi
Pagina de Facebook:


MIDA

Adresa: Str. Brasovului nr.67, Miercurea Ciuc, 530121
Website: http://www.mida.ro
Telefon: 0266 205 401
Email: office@mida.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Chevrolet
Preturi incepand de la: 14E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MIDAService


Informatii utile pentru o excursie lipsita de probleme

Controlati bine autovehiculul inainte de a pleca din parcare

Intrucat se poate sa fiti tras la raspundere daca va exista vreo deteriorare a masinii de inchiriat (lasand la o parte „uzura normala”), va trebui sa faceti o scurta plimbare impreuna cu agentul de vanzari mai inainte de oprire. Controlati masina pentru eventuale zgomote, zgarieturi si alte posibile deteriorari existente apoi asigurati-va ca este mentionat in contract tot ceea ce veti gasi.

Consum pre-platit ori veti realimenta singur?

La modul general, compania de inchiriere ofera posibilitatea platii unui rezervor de benzina in avans (la o valoare de autoservire) sau aducerea masinii inapoi avand rezervorul gol ori a-l reumple clientul. Diferenta este ca optiunea platii in avans va fi sigur mai convenabila decat inapoierea autovehiculului cu rezervorul golit si plata unei sume din contract presupusa a fi mai mare, nu exista nicio garantie ca va fi mereu mai ieftin comparativ realimentarea masinii pe cont propriu. Asadar, planificati ca atare – daca nu folositi un rezervor complet, specialistii va propun sa nu alegeti optiunea platii anticipate.

Respectati integral termenii din contract!

Daca in contractul dumneavoastra sunt restrictii de kilometraj (si de cele mai multe ori acestea exista!), nu le depasiti pentru a nu avea parte de sanctiuni post-inchiriere. Trebuie evitate oricare activitati restranse – cum ar fi introducerea de lanturi de zapada peste anvelope, off-road-ul, tractarea unei remorci, transportul persoanelor sau bunurilor in alte tari – intrucat s-ar putea periclita acoperirea asigurarii pentru oricare eventual prejudiciu suferit de autovehiculul inchiriat. Lucrul acesta este valabil mai ales pentru asigurarile specifice ale companiei de inchiriere, nerespectarea acestor reguli ale companiei putand complica relatiile dumneavoastra cu asiguratorul.

Ce se intampla cand masina se defecteaza?

De obicei, ompaniile mari ofera si asistenta rutiera. Recititi contractul dumneavoastra – trebuie sa includa un set de instructiuni precum si numarul de telefon gratuit.

Dar daca autovehiculul este deteriorat?

Daca masina dumneavoastra inchiriata e implicata intr-un accident, mai toate companiile va vor solicita sa va prezentati la acel birou de inchiriere ca sa depuneti raportul de accident. Recititi-va contractul de inchiriere – adesea raportul trebuie trimis intr-o perioada de timp specificata. Multe dintre companiile de inchiriere doresc si raportul politiei, mai ales in cazul unui accident major. raportul Reverificati-va contractul ca sa vedeti cand acesta este necesar (chiar daca sunteti absolut sigur/a ca nu sunteti vinovat, cu siguranta este in avantajul dumneavoastra ca sa primiti raportul politiei). Acestea toate se vor aplica si cazului in care autovehiculul de inchiriat va fi vandalizat ori furat.

Daca autovehiculul dumneavoastra se deterioreaza in perioada ingrijirii sale stand in parcare din cauza personalului din hotel (ori restaurant), trebuie sa discutati cu reprezentantii acelui hotel inainte de depunerea unui raport catre compania de inchiriere. Mintea linistita impreuna cu raportul politiei ar trebui sa fie suficiente ca sa treceti de aceste situatii fara complicatii majore.

Inapoiati autovehiculul in timp util

Intrucat tarifele pentru masinile inchiriate masinilor se deruleaza pe toata perioada de 24 de ore, o sa suportati costuri suplimentare, cu toate ca ati intarziat doar o ora la returnarea vehiculului. De obicei, rata de inchiriere orara este 1/3 din rata zilnica, asadar daca veti intarzia cu 3 pana la 4 ore, o sa fiti facturat cu taxa corespunzatoare unei intregi zile de inchiriere.