Firme rent a car Galati

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Galati. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Galati

Est Auto

Adresa: Drumul de Centura 46, Galati
Website: http://estauto.ro/
Telefon: 0745 760 830
Email: info@estauto.ro
Ce marci sunt disponibile: Opel, Dacia, Renault, Toyota, Volkswagen
Preturi incepand de la: 24E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/estautopremiumcars/


SC AUTOMAXIM PARC SRL

Adresa: Str. Domneasca, PASAJ subteran situat in fata Hotel Dunarea
Website: http://www.automaxim.ro
Telefon: 0236 497 922
Email: contact@automaxim.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Ford, Renault, Volkswagen, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook:


Dunarea Car Rental

Adresa: str. Domneasca, nr. 13,in receptia Hotel Danube Stars Galati 827100
Website: http://www.rentdunarea.ro
Telefon: 0744 163 663
Email: office@rentdunarea.ro
Ce marci sunt disponibile: Ford, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda, Toyota
Preturi incepand de la: 30E/zi
Pagina de Facebook:


AUTONOM

Adresa: Str. Calea Brailei, nr.134, Galati 800021
Website: http://www.autonom.ro
Telefon: 0236 477 377
Email: galati@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel, Dacia
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


In ziua de azi, este foarte greu sa te descurci fara un automobil. Aproape toti am ajuns dependenti de acest mijloc de transport, cel mai des pentru motive diferite. Unii dintre noi avem nevoie de el pentru a ajunge la serviciu, altii pentru a intreprinde calatorii de afaceri, iar alte categorii, precum mamele, au nevoie pentru rutina zilnica, precum dusul si adusul copiilor de la scoala.

Indiferent de motivul invocat, toti acesti oameni au un lucru in comun: munca lor este mai usoara datorita masinilor. Aici intervin si agentiile de rent a car Galati.

Si totusi, in ciuda nevoii de transport din ziua de azi, nu toata lumea isi poate permite un automobil. Acesta este o investitie consistenta, insa o investitie necesara. Din fericire, cei care nu au destul capital pentru a face o asemenea achizitie pot apela la o agentie de inchirieri auto. Insa, cu atatea optiuni existente, cum poate stii un potential client ce sa aleaga pentru a obtine exact ceea ce are nevoie?

Pentru a obtine maximul de beneficii din mica dvs investitie, cititi urmatoarele sfaturi:

Pentru inceput, cautati online companii si firme specializate pe aceasta nisa. Nu e nevoie sa vizitati aceste businessuri la domiciliu, e suficient sa intrati pe web si sa le vizitati site-urile. Este bine daca identificati mai multi furnizori de asemenea servicii, pentru a avea de unde alege. Oricum lista se va micsora pe masura ce incepeti sa faceti comparatii de preturi, oferte si servicii. Cand ati ramas doar cu 5 candidati, e timpul sa faceti o analiza mai atenta in privinta serviciilor oferite.

Aceasta analiza poate incepe pe website-ul fiecarei companii. Navigati pe pagina de galerie si verificati masinile disponibile. Verificati serviciul de relatii cu clientii. Daca exista o pagina de review-uri, o puteti verifica si pe aceasta, desi nu este cel mai potrivit loc pentru consultat ceea ce spun fostii clienti.

Este bine sa alegeti o companie de rent a car Galati care ofera o gama variata de masini. E bine sa poti alege intotdeauna, mai ales ca atunci cand inchiriati o masina, e bine sa stiti ca nu va veti plictisi conducand acelasi model intotdeauana. Trebuie sa existe optiunea de a alege o masina potrivita pentru fiecare nevoie a Dvs: bunaoara, daca iesiti cu familia o saptamana in vacanta, aveti nevoie de o msina spatioasa si incapatoare. Daca vreti sa iesiti cu prietenii la munte, poate aveti nevoie de un automobil robust, cu capacitati off-road. Esential este sa stiti dinainte ceea ce vreti sa faceti, si unde vreti sa mergeti cu masina.