Firme rent a car Focsani

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Focsani. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Focsani

AUTOMAX

Adresa: Maior Gh. Pastia (in spate la Hotel Unirea – langa stampile)
Website: http://www.inchirieri-auto-max.ro
Telefon: 0730 036 599
Email:
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Ford, Opel, Renault
Preturi incepand de la: 20E/zi
Pagina de Facebook:


MAREXVAL TRANSPORT Focsani

Adresa: Bulevardul Garii, autogara Focsani
Website: http://marexval.ro
Telefon: 0744 622 917
Email: contact@marexval.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Skoda, Renault, Opel
Preturi incepand de la: 14E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/marexval.ro/


Informatii utile

Fie ca folositi frecvent serviciile de rent a car Focsani, sau doar cand si cand, e util sa va indreptati atentia asupra unui aspect mai putin cunoscut: posibilele pericole cauzate de invadarea intimitatii sau chiar a securitatii unor date personale gasite pe smartphone-ul Dvs. Daca automobilul inchiriat este echipat cu tehnologie care permite conectarea smartphone-ului Dvs la sistemul masinii prin Bluetooth pentru a facilita convorbirile telefonice, e posibil ca date private din telefonul Dvs sa fie expuse.

Daca ati folosit sistemul de navigatie al masinii pentru a va gasi drumul, asigurati-va ca veti sterge datele din sistemul masinii. Probabil nu va doriti ca urmatoarea persoana care inchiriaza masina sa stie pe unde ati umblat, sau unde locuiti. Aceasta operatiune este indicate si atunci cand sunteti posesorul automobilului si va pregatiti sa il puneti in vanzare.

In afara problemelor de intimitate, mai pot aparea si probleme de securitate. Softul unei masini poate fi spart intocmai ca unul de calculator, si chiar poate fi infectat cu un virus. Daca acest  lucru s-a intamplat, iar smartphone-ul Dvs se conecteaza la masina, hackerul poate obtine acces la toate datele de pe telefon.

Solutia recomandata de profesionisti ar fi sa nu va conectati telefonul cu sistemul automobilului prin Bluetooth. Daca doriti sa ascultati muzica, puteti folosi un cablu auxiliar pentru a conecta direct castile de pe telefon la sistemul audio. Pentru incărcare, puteti utiliza adaptorul pentru brichetă in loc de portul USB.

Dacă doriti sa efectuati apeluri cu mainile libere, puteti achiziționa un kit de Bluetooth care face aceeasi treaba ca si sistemul masinii, insa fara expunerea la pericolele mentionate mai sus. Aceasta solutie este potrivita si pentru masini mai vechi care nu sunt asa de sophisticate tehnologic.

Speram ca in viitor problemele de intimidate ridicate de sistemele tehnologice ale automobilelor de fabricatie recenta sa fie rezolvate, mai ales ca a inceput deja instalarea softurilor precum Android Auto pe cat mai multe masini. Astfel de softuri nu pastreaza nici o informatie confidentiala, cid oar le citesc de de telefon, iar cand acesta se indeparteaza de masina, datele nu raman stocate.

Bineinteles, va dura cateva ani buni (poate chiar decenii) pana cand toate automobilele cu sisteme mai vulnerabile vor disparea de pe piata, sau nu vor mai fi folosite deloc, inclusiv de firmele de rent a car Focsani. Ramane de vazut ce sisteme vor aparea in viitor, si cat de sigure vor fi.