Firme rent a car Drobeta Turnu Severin

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Drobeta Turnu Severin. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Drobeta Turnu Severin

RentCityCar

Adresa: Str Petre Severin, Drobeta Turnu-Severin
Website: http://www.rentcitycar.com
Telefon: 0742 958 031
Email: office@rentcitycar.com
Ce marci sunt disponibile: Fiat, Ford, Volkswagen, Dacia, Renault
Preturi incepand de la: 14E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Rent-a-Car-Severin-Rcc-1109332332462102/


Vi se intampla deseori sa aveti probleme atunci cand apelati la o firma de rent a car Drobeta Turnu Severin? De multe ori va puteti gasi intr-o situatie unde aveti nevoie de o masina – de exemplu cand aterizati la aeroport, sau cand trebuie sa calatoriti in afara orasului si masina proprie nu este disponibila. Astfel de intamplari pot avea loc atat in vacanta, dar si in timpul serviciului. Problema principala este ca sunteti in totalitate dependent de firma de inchirieri auto si puteti suferi o multime de inconveniente daca lucrurile nu merg asa cum au fost planificate.

Cea mai simpla cale pentru a evita astfel de probleme cu o firma de rent a car este sa o alegeti pe cea mai buna. Asta nu inseamna neaparat sa o alegeti pe cea mai scumpa, desi, daca o companie afiseaza preturi mult mai mici decat competitia, atunci aveti motive bune sa va ingrijorati. Firma cu care decideti sa colaborati ar trebui sa aibe suficienta experienta in domeniu si de asemenea un parc auto diversificat. Astfel, compania va fi capabila sa va ofere un automobil atunci cand aveti nevoie, acolo unde aveti nevoie. De asemenea, ar fi bine sa puteti primi exact modelul de masina dorit.

Cand vine vorba de pretul masinii de inchiriat, mai sunt cateva aspecte care trebuie luate in considerare in afara de pretul zilnic. De exemplu, trebuie sa aflati ce consum are masina, pentru ca si acesta este un cost care se adauga la cel zilnic.

De fiecare data cand inchiriati o masina, trebuie sa fiti deosebit de atent la acte. Vehicolul pe care il inchiriati trebuie sa aiba documentele in ordine. De asemenea, e intotdeauna bine daca compania are mai multe puncte de lucru prin tot orasul, astfel incat sa primiti rapid asistenta daca sunteti cumva implicat intr-un accident sau masina are probleme tehnice.

Chiar daca firma de rent a car Drobeta Turnu Severin pentru care va decideti este una cu vechime si autoritate in domeniu, trebuie totusi sa va asigurati ca le-ati comunicat toate nevoie Dvs. Pastrati toate dovezile de comunicare scrisa cu reprezentantii agentiei, si dupa fiecare convorbire telefonica reveniti cu un email, pentru a avea totul in forma scrisa. Toate acestea va vor fi de mare ajutor in nefericitul caz in care intrati intr-o disputa cu agentia la o data ulterioara, pe motive legate de pretul inchirierii, modelul masinii sau orice alti termeni ai colaborarii.