Firme rent a car Craiova

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Craiova. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Craiova

SC 4C COMPANY SRL

Adresa: Calea București 325, Craiova 200621
Website: http://www.4ccompany.ro
Telefon: 0748 063 486
Email: office@wetoo.co.uk
Ce marci sunt disponibile: Chevrolet, Toyota, Renault, Dacia, Peugeot, Skoda
Preturi incepand de la: 30E/zi
Pagina de Facebook:


AUTONOM RENT A CAR

Adresa: Strada Nicolae Bălcescu 2, Bl. M15A, parter, Craiova 200529
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0251 415 118
Email: craiova@autonom.ro
Ce marci sunt disponibile: Toyota, Renault, Skoda, Opel, Dacia
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


Simbra Auto

Adresa: Str. Nicolae Titulescu, Bl.9, Ap.3 Parter, Craiova
Website: http://www.inchirieriautodolj.ro
Telefon: 0765 667 803
Email: office@inchirieriautodolj.ro
Ce marci sunt disponibile: Chevrolet, Skoda, Dacia, Opel
Preturi incepand de la: 25E/zi
Pagina de Facebook:


Informatii utile

Mai mult ca sigur ca ati avut candva nevoie de o masina, insa cea personala nu era la dispozitie, asa ca a trebuit sa apelati la un serviciu de inchirieri, insa pretul platit a fost putin cam mare. Iata cum puteti reduce aceste costuri data viitoare cand va aflati intr-o situatie similara:

Nu inchiriati la aeroport

Daca doriti sa micsorati distanta dintre dumneavoastra si aeroport, inchirierea de la o agentie de rent a car de pe marginea drumului sau de la hotel va poate ajuta sa evitati taxele de concesie ale aeroportului, care sunt deseori de la 10% pana la 30% de mari din taxa intreaga de inchiriere a masinii. Desi a cauta o masina in exteriorul aeroportului se poate dovedi usor inconvenabil, prin folosirea unui serviciu shuttle de la aeroport, a transportului public sau chiar a unui taxi,  puteti economisi timp si bani.

Verificati diverse cluburi de travel si la companiile de carduri de credit pentru beneficii de membru

In multe cazuri, membrii unor cluburi de travel si persoanele care folosesc anumite carduri de credit pot beneficia de diversi discounturi sau facilitati. Verificati daca faceti parte dintr-un astfel de club sau asociatie pentru  beneficia de avantajele oferite cand aveti nevoie de un serviciu rent a car.

Faceti-va rezervarea pentru mai mult timp decat anticipati ca veti avea nevoie de masina.

Prin simpla asigurare a catorva ore in plus pana la o zi in rezervarea dumneavoastra  poate micsora tariful de baza, desi ati putea planui sa returnati masina mai devreme decat ati aranjat. Sistemul va va oferi deseori un discount pe rata dumneavoastra, in special daca va puteti extinde rezervarea pe vineri sau sambata pentru a utiliza preturile de weekend.

Pe deasupra, unele companii de rent a car va vor returna bani pentru o predare a automobilului mai devreme. Fiti atenti totusi, deoarece unele companii cer taxe suplimentare in caz ca returnati masina mai repede decat ati stabilit. Asigurati-va ca intrebati reprezentantul companiei pentru a clarifica sau verifica termenii si conditiile a oricarui aranjament de inchiriere inainte sa confirmati orice rezervare cu firma aleasa.

Fiti atenti la si evitati taxele ascunse.

Faceti plinul rezervorului de combustibil inainte sa returnati masina sau veti fi taxat pentru un rezervor plin la un pret dublu sau triplu, indiferent de cat de mult combustibil era in masina inainte sa o returnati. Inspectati masina pentru orice zgarieturi sau distrugeri inainte sa o scoateti din parcare. Puteti face cateva poze cu telefonul din fata, spate si in lateralele vehiculului, nelasand dubii legate de starea masinii inainte sa puneti piciorul in ea.

Daca depasiti programul stabilit in cadrul caruia trebuia sa returnati masina, sunati la agentia de rent a car si intrebati daca va fi mai ieftin sa platiti taxe de intarziere sau sa va extindeti inchirierea. Verificati intotdeauna taxele legate de GPS, sisteme electronice, si locurile masinii. Daca va descurcati sa aduceti oricare dintre aceste obiecte cu dumneavoastra, veti economisi o mare parte din micile taxe ce se vor putea adauga rapid la tariful de baza.

Intrebati-va: Cat de mult imi doresc sau am nevoie cu adevarat sa fac aceasta inchiriere?

Inainte sa va rezervati masina de inchiriat, faceti inventarul a ceea la ce veti folosi de fapt masina, si ganditi-va la utilitatea acesteia. Cati km anticipati sa o folositi? Aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru copii? Exista vreun motiv pentru care veti avea nevoie de acel spatiu in plus in portbagaj? Chiar aveti nevoie de masina sport sau SUV-ul premium?  Cand vine vorba de servicii rent a car, e bine sa alegeti masina care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Daca sunteti intr-o calatorie rapida de afaceri unde masina dumneavoastra va va folosi doar ca un mijloc de transport de la hotel la birou sau la intalniri, alegeti una compacta. Planuiti sa va luati copiii intr-o excursie la casa bunicii si a bunicului? Luati o camioneta mai spatioasa sau un SUV.

La un punct in procesul de inchiriere, veti fi nevoit sa ascultati incercarile unui agent de a va vinde pachete premium, asigurari suplimentare sau chiar o alta masina, mai costisitoare. Stiind exact ce doriti, veti fi capabil sa alegeti rapid si eficient masina dumneavoastra, si sa refuzati cu diplomatie tentativele agentului de rent a car de a vinde in plus.