Firme rent a car Calarasi

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Calarasi. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Calarasi

SC TUDAN SRL

Adresa: Str. Belsugului, Autogara Orizont, Calarasi
Website: http://www.tudan.ro
Telefon: 0242 332 435
Email: office@tudan.ro
Ce marci sunt disponibile: Hyundai
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tudan/190699957612231


VDV Car Rent

Adresa:
Website: http://www.inchirieri-auto-calarasi.ro
Telefon: 0731 981 010
Email:
Ce marci sunt disponibile: Renault, Fiat
Preturi incepand de la: 22E/zi
Pagina de Facebook:


Inchirieri Auto Calarasi

Adresa: Str. Libertatii nr. 104, Calarasi
Website:
Telefon: 0722 162 359
Email:
Ce marci sunt disponibile: Dacia
Preturi incepand de la: 10E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Inchirieri-auto-calarasi-666


De ce sa preferati serviciul de inchiriere auto cu conducator?

De ce sa va inchiriati un autoturism pentru o plimbare de vacanta, daca aveti propria masina impreuna cu un specialist in conducerea auto? Sa fim putin seriosi, cunoastem ca dumneavoastra sunteti un foarte bun conducator auto, dar este mai greu inteles faptul ca drumurile lungi pot sa fie obositoare. In plus, dumneavoastră nu va veti bucura de aceasta vacanta intrucat sunteti obosit.

Asadar, serviciile de rent a car profita major de situatia aceasta „obositoare” – oricat de confortabila este masina – punandu-va la dispozitie diverse oferte de inchirieri ce includ si soferul (mai ales in situatia automobilelor de lux, masinilor foarte scumpe). Deci, daca sunteti amator de conducerea autoturismului pe distante mai lungi, este bine, altfel condusul va deveni o experienta care o sa va istoveasca. Iata cinci motive pentru care merita sa aveti in vedere si serviciul de inchiriere a autoturismului cu sofer cu tot:

Nu exista acele costuri de mentenanta: achizitionand un autovehicul in scopul unei calatorii, fie si doar pentru o zi, ori pentru vacanta, trebuie sa platiti bani pentru mentinerea masinii in bune conditii. Daca veti folosi un autoturism inchiriat, nu mai este necesar sa va preocupati cu privire la costurile de mentenanta.

Un numar mai redus de mecanici: astazi nu veti putea gasi prea multi mecanici loiali asa cum existau candva. Rezultatul este ca nu va veti permite defectiuni in momente-cheie ale vacantei. Nu veti putea cumpara nici o masina noua in un timp asa de mic. In situatia unor asemenea urgente, daca va trebui sa va continuati calatoria cat mai rapid, companiile de rent a car sunt principala optiune.

Perfect pentru relaxare: inchirierea unei masini impreuna cu soferul pentru drumul de concediu poate sa faca diferenta. In situatia asta nu mai aveti obligatia sa sofati, puteti sta linistit si relaxat, bucurandu-va de priveliste.

Nu mai trebuie sa aveti grija combustibilului: soferul angajat va estima cantitatea de combustibil care este necesara pentru toata calatoria, deci nu mai trebuie sa cercetati periodic care este nivelul carburantului. In plus, costul cu carburantul va fi adaugat la nota de plata totala.

Cautarea locurilor de destinatie devine mai facila: majoritatea va opta pentru serviciile de inchiriere auto din cauza necunoasterii asupra locurilor care urmeaza sa fie vizitate, dar soferii angajati, fiind conducatori auto experimentati, sunt foarte bine documentati si informati asupra acestora, cu ajutorul lor putand scuti mult timp pe care l-ati fi pierdut cu cautarea drumului corect spre destinatie.

Ca o concluzie, serviciul de inchiriere auto cu sofer va poate face viata mult mai usoara cand nu vreti sa sofati, ci doar sa admirati peisajul si sa va bucurati de momentele minunate alaturi de familie sau de prieteni.