Firme rent a car Buzau

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Buzau. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Buzau

DAS AGENCY EXPRES SRL

Adresa: Bulevardul UNIRII NORD, Bloc 17E, PARTER, Ap. 3, Buzau
Website: https://www.dasrentacar.ro
Telefon: 0744 488 585
Email: office@dasrentacar.ro
Ce marci sunt disponibile: Chevrolet, Dacia, Hyundai, Renault
Preturi incepand de la: 20E/zi
Pagina de Facebook:


C.M.A. Rent a car

Adresa: B-dul Unirii, Bl.17E, Buzau
Website: http://www.cmarentacar.ro
Telefon: 0721 254 760
Email: cmarentacar@yahoo.com
Ce marci sunt disponibile: Skoda, Renault, Dacia, Volkswagen, Ford
Preturi incepand de la: 24E/zi
Pagina de Facebook:


5 sfaturi pentru dezvoltarea unei firme de rent a car

Daca nu stiai inca, afla ca e de cinci ori mai profitabil sa iti folosesti bugetul de publicitate pentru pastrarea clientilor actuali decat pentru castigarea unora noi in domeniul de inchirieri de automobile.

1. Multumeste clientilor. Fa-ti aprecierea cunoscuta – de prea multe ori companiile din acest sector al industriei nu fac nimic pentru clientii actuali. Arata-le cat de mult ii apreciezi. Trimite-le o felicitare la ocazii speciale sau chiar si fara nici un motiv, doar sa spui multumesc. Ofera un mic semn de recunostinta cum ar fi un calendar, magnet, stilou sau programul echipei locale de sport. Asigura-te ca incluzi si o oferta speciala pentru clientii fideli.

In timpul perioadelor mai slabe ale anului, apeleaza clientii fideli din trecut, multumeste-le pentru activitatea lor si incurajeza-i sa pastreze compania ta in minte pentru viitor. Intreba daca au vreo ocazie pentru care ar putea nevoie de un serviciu de inchiriat masini. Chiar daca apelul nu are ca rezultat o rezervare, este o modalitatea de a aminti clientilor despre afacerea ta.

2. Obtine adresele de e-mail ale clientilor. Este surprinzator cat de multe firme de rent a car de astazi nu incearca sa obtina adresele de e-mail ale clientilor lor. Dupa ce primesti permisiunea clientului, adauga-l pe o lista speciala pentru cei mai buni clienti. Creaza un sablon simplu de e-mail cu logo-ul, si include intotdeauna o oferta si un buton de “apel la acÈ›iune”.

Exista multe servicii de marketing low-cost prin e-mail care pot face ca e-mail-urile tale sa aiba un aspect profesional; in plus, iti permit sa urmaresti cine le deschide. Cei mai multi cititori de e-mail nu acorda foarte multa atentie mesajului, asa ca trebuie sa fii scurt si la obiect.

3. Invata cum sa te descurci atunci cand lucrurile nu merg bine. Stim cu totii ca problemele vor aparea, cum ar fi probleme tehnice sau esecuri de furnizare a serviciilor.

Oricine se poate descurca bine atunci cand lucrurile sunt simple si clare, dar ce faci atunci cand lucrurile devin grele? Loialitatea clientilor se dobandeste atunci cand acestia vad cum actionezi in cazul problemelor si cum le rezolvi. Asigura-te ca toti angajatii sunt instruiti si au abilitatea de a rezolva in mod eficient problemele. Chiar daca problema este rezolvata spre satisfactia clientului, poti sa revii cu o scrisoare cu scuze si o oferta speciala pentru ei.

Idei pentru generarea de recomandari

Cel mai important mod de a obtine recomandari este cel mai simplu: Cere! Lasa clientii sa stie ca doresti recomandari si ca cel mai mare compliment pe care l-ai putea primi vreodata este increderea lor in afacerea ta.

4. Creaza un cerc de 25 de prieteni. Acestia sunt oamenii care te plac si te vor ajuta sa dezvolti afacerea ta de inchirieri auto. Creaza o lista simpla si inregistreaza toate informatiile pe care le poti obtine de la acest grup, cum ar fi zile de nastere, aniversari, numele si varsta copiilor, etc. Trimite-le ceva in fiecare luna. Suna-i trimestrial si viziteaza-i personal cel putin o data pe an. Aceste elemente nu trebuie sa fie extravagante, doar mici simboluri de apreciere din partea ta. Oamenii care se simt conectati cu tine si afacerea ta pot fi cei mai buni promotori.

5. Implica angajatii si mentine-i multumiti. Angajatii tai nu traiesc intr-un vid. Ei au prieteni, diferite activitati in afara muncii si mai multe ocazii de a vorbi pozitiv despre afacerea ta si sa faca recomandari. Clientii si afacerea ta au de castigat atunci cand angajatii sunt multumiti de locul lor de munca. Cand angajatii sunt implicati si multumiti, afacerea ta se bucura de beneficiile reclamei din gura in gura, profitabilitate si rezultatele financiare mai mari, si un brand mai diferentiat pentru o companie de rent-a-car. Ajuta angajatii sa impartaseasca entuziasmul lor oferindu-le fiecaruia carti de vizita cu o oferta de reducere pe spate, pe care le pot da la oamenilor pe care ii cunosc.

Nu iti trebuie o multime de bani pentru a-ti promova afacerea, sa obtii loialitatea clientilor si pentru a atrage noi clienti. Implementeaza cateva dintre aceste idei pentru a dezvolta afacerea de inchirieri de masini.