Rent a car Bucuresti aeroport Otopeni

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in aeroportul Otopeni din Bucuresti. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din aeroportul Otopeni Bucuresti

Klass Wagen – Rent A Car Bucharest Otopeni

Adresa: Strada Fermei E 7, Otopeni
Website: http://www.klasswagen.ro/
Telefon: 0374 020 002
Email: reservations@klasswagen.ro
Ce marci sunt disponibile: VW, Dacia, Skoda, Ford, Renault
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/klasswagen.kw


AutoBoca Otopeni

Adresa: Otopeni
Website: http://autoboca.ro/
Telefon: 0733 508 484
Email: rezervari@autoboca.ro
Ce marci sunt disponibile: Skoda, Opel, Citroen, Hyundai, Dacia
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/autoboca1


SabRent

Adresa: Aeroportul Otopeni, Calea Bucureștilor, Otopeni
Website: http://www.sabrent.ro/
Telefon: 0767 55 88 00
Email: office@sabrent.ro
Ce marci sunt disponibile: VW, Opel, Ford, Mercedes, Toyota
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SABrent-189357207881713


FMN Rent

Adresa: Calea Bucurestilor nr.291B, Otopeni
Website: http://www.fmnrent.ro/
Telefon: 0742923150
Email: office@fmnrent.com
Ce marci sunt disponibile:
Preturi incepand de la: 11 Euro / zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fmnrentacar/


Serviciile de rent a car fac vizitatul Capitalei mai placut

Va pregatiti pentru vacanta si v-ati rezolvat toate detaliile – scuzati, credeati doar ca toate, dar nu cumva ati uitat tocmai sa planuiti efectuarea transferului de la aeroport? Pentru ca una din problemele foarte des intalnite aparute dupa aterizarea avionului la aeroport este o asteptare prea lunga – ori ca e pentru un taxi, un autobuz sau vreun mijloc de transport clasic, in comun.

Iar in aceasta situatie se afla multi turisti (deci nu doar dumneavoastra!), care de asemenea au uitat. Acest lucru cateodata e de inteles, luand in calcul ca lumea e ocupata si preocupata de prospectul multdoritei vacante in sfarsit venita dupa un lung si istovitor an de munca.

Cand sunteti foarte ocupat/a cu munca la birou dar a sosit vremea binemeritatei vacante, pesemne nu aveti mintea destul de limpede asa incat sa va mai ganditi si la toate pregatirile care trebuie facute. Bine ar fi sa aveti gata intocmita lista cu lucrurile care trebuie facute. In acest sens, e bine sa pregatiti din timp inclusiv varianta de inchiriere a unei masini in momentul ajungerii la destinatie.

Daca va pregatiti ca sa vizitati capitala, nu mai trebuie sa aveti griji la aterizarea in aeroportul Otopeni, intrucat aici va stau la dispozitie mai multe companii de inchirieri auto, care au birouri situate chiar in incinta aeroportului. Deplasarea aeroport – oras poate sa fie scumpa daca luati un taxi, ori prea obositoare daca ati prefera sa mergeti cu autobuzul ori alte mijloc de transport in comun. Aveti inspiratia sa efectuati o rezervare online a serviciului de inchiriere auto? Veti descoperi astfel multe avantaje. Veti avea acces deplin la varii discounturi pe care nu le-ati avea altfel. Autoturismul inchiriat va va sprijini sa vedeti cam tot ce e interesant de vizitat in Bucuresti, precum si in arealul adiacent.

Un avantaj al apelarii la opelarii la o companie de inchiriere auto e faptul ca veti putea alege sa sofati ce autoturism doriti. Ca exemplu, in viitor poate v-ati gandit sa va inlocuiti masina personala, dar acum exista oportunitatea sa testati modelele noi de autoturisme pentru a avea o imagine cum se va comporta pe traseu si cam cat de compatibile cu nevoile dumneavoastra sunt acestea.

Flotele firmelor serioase poseda o gama vasta de masini de la varii producatori: Renault, Dacia, Volkswagen, Audi, Skoda, Ford ori BMW. Veti putea vedea optiunile pe care le aveti explorand pagina cu flota auto de pe fiecare website de prezentare al firmelor, puteti obtine amanunte despre masini: marca, modelul, combustibilul folosit, anul de fabricatie in paginile fiecarui automobil. Nu este nevoie sa cheltuiti timp valoros din cel putin rezervat pentru excursia ori vacanta dumneavoastra cu mijloace de transport in comun, este mai bine sa faceti apel la o companie de inchiriere auto profesionista si eficienta, de unde puteti inchiria o masina de calitate si de fabricatie recenta.