Firme rent a car Baia Mare

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Baia Mare. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Baia Mare

RentalStar SRL 2013

Adresa: Str. Margeanului, Baia Mare
Website:http://www.inchirieriautobm.ro
Telefon: 0755.512.111
Email: office@inchirieriautobm.ro
Ce marci sunt disponibile: dacia, renault, chevrolet, ford
Preturi incepand de la: 11E/zi
Pagina de Facebook:


S.C. Calea Lactee S.R.L.

Adresa: Bogdan Voda bl.3 sc. E, Baia Mare
Website:http://www.rentacarbaiamare.ro
Telefon: 0744.705.873
Email: office@rentacarbaiamare.ro
Ce marci sunt disponibile: nissan, skoda, opel, ford
Preturi incepand de la: 33E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inchirieriautobaiamare


De ce fac apel clientii la serviciile de inchiriere auto?

Aveti nevoie, pentru viitoarea calatorie, de un autoturism? Inchirierea unuia va poate oferi libertatea si flexibilitatea dorita cand calatoriti, ori ca aceasta calatorie este prin apropierea casei, ori ca o efectuati in diverse colturi ale lumii. Exista foarte multe motive ca sa apelati la serviciile de rent a car. Iata doar unele dintre cele care prezinta importanta:

1. Va puteti termina nunta cu stil!

Pesemne ati vazut in scenele din filme momentele cand un cuplu de proaspat casatoriti pleaca in voiaj in asa-numita luna de miere asezati confortabil intr-un automobil foarte atragator. Oricand puteti face la fel, indiferent de bugetul rezervat nuntii dumneavoastra. Numai ca in loc sa cumparati o masina, acum puteti inchiria una. Majoritatea serviciilor de rent a car ofera masini decapotabile si autovehicule de lux ce va vor lasa cu gura cascata invitatii in momentele iesirii dumneavoastra gen cinema, cu un mare stil.

2. Ajungerea la o reuniune programata a clasei din liceu sau facultate

Ca si in situatia nuntii dumneavoastra, ati putea opta sa ajungeti cu mare stil la o reuniune a clasei liceului ori chiar a facultatii. Nu ati ajuns omul de succes conform promisiunilor facute tuturor ca veti ajunge? Puteti sa aratati la fel ca si cum ati fi facut-o. Este suficienta o vizita la biroul local de inchirieri auto, ori cautati pe pagina lor web o masina ce sa va poarte mesajul corespunzator ce doriti a-l transmite.

3. Prima oara, prima impresie

Daca nu ati avut vreo nunta sau vreo reuniune de liceu, poate va preocupa mai mult viata dumneavoastra amoroasa. Zice lumea ca prima impresie este deosebit de importanta, asa ca profitati de acest lucru sosind intr-un autoturism frumos si impozant!
Acum, pesemne ca nu trebuie depasita limita prin o inchiriere a unui autoturism de lux. Aceasta imagine poate trimite un semnal ca financiar stati mai bine ca in realitate, ce s-ar putea sa aiba insa mai tarziu efecte adverse. Alegeti un autoturism care sa arate cine sunteti, o masina care sa produca prima impresie favorabila.

4. Mergeti in excursii

Sunt mai multe motivatii ca sa inchiriati un autovehicul pentru o calatorie la drum lung. Astfel:

 • Evitati uzura masinii proprii.
 • Evitati marirea kilometrajului la masina proprie, care s-ar deprecia astfel ca valoare.
 • Se pot economisi bani si prin alegerea unei masini de inchiriat ce prezinta un consum de combustibil superior propriei masini.
 • O selectie inteligenta a inchirierii unei masini va va satisface si pe dumneavoastra, si pe companionii dumneavoastra de calatorie, masina oferind optiuni mai multe de sedere dar si loc mai mult pentru bagaje.

5. O calatorie confortabila

Daca o excursie nu reprezinta chiar bine stilul dumneavoastra, e posibil sa aveti nevoie de posibilitatea unei deplasari rapide dupa ce veti cobori din avion. A inchiria un automobil poate fi adesea mai rentabil decat chemarea unui taxi pentru unele deplasari rapide si scurte, fiind mai convenabila decat varianta intalnirii cu rude ori cu prieteni deranjati sa va insoteasca in masina in imprejurimi in vreme ce vizitati localitatea lor.

Trebuie sa intelegeti ce anume veti inchiria

Va place sa aveti rezervare on-line? Atunci cititi cu multa atentie atat termenii cat si conditiile rezervarii si inchirierii inainte de a face confirmarea. Va place sa faceti rezervari telefonice? Atunci intrebati-va agentul despre eventualele restrictii. Fiti sigur ca ati inteles exact conditiile rezervarii. Este vreo penalizare pentru neprezentare? Cata vreme vi se opreste autoturismul in parc in situatia cand sunteti prins in trafic pe drumul catre locul de preluare a masinii? Exista o taxare pentru dotarile suplimentare iar acestea trebuie sa fie listate in contract? Poate fi fiul dumneavoastra in varsta de 20 de ani suficient de competent ca sa conduca masina? (Acest lucru este foarte important din ratiuni de raspundere.)

A inchiria o masina este ceva mai mult decat varianta de rezerva cand autoturismul dumneavoastra este in reparatii sau intr-o revizie tehnica. In viitor, cand veti avea in viata un eveniment deosebit, intrebati-va: „Oare este un bun moment pentru inchirierea unui autoturism?”