Firme rent a car Arad

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firmele care ofera servicii de inchiriat automobile in Arad. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Arad

WEST AR LINE SRL

Adresa: b-dul Iuliu Maniu nr 50, Arad
Website:https://www.rentacar-arad.ro
Telefon: 0740.116.175
Email: office@escapadarent.ro
Ce marci sunt disponibile: Opel, Dacia, Skoda, Ford, Volkswagen, Fiat, Audi, Chevrolet
Preturi incepand de la: 30E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Escapada-Rent-A-Car-464775930361907/


PRAXT.RO

Adresa: Arad, jud. Arad ; B-dul Revolutiei ; nr. 95 ; ap. 5
Website:http://www.praxt.ro/
Telefon: 0749064392, 0749064393
Email: office@praxt.ro
Ce marci sunt disponibile: Kia, Suzuki, Nissan, Peugeot, Ford, Mercedes, Volkswagen, Chevrolet, Opel, Renault
Preturi incepand de la: 30E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Praxt.RO/


VERBITA SRL

Adresa: Calea Aurel Vlaicu, nr. 282
Website:http://www.verbita.ro
Telefon: 0742.212.223
Email: rent_a_car@verbita.ro
Ce marci sunt disponibile: Renault, Nissan, Dacia
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VERBITA


11AS GSM SERV s.r.l.

Adresa: Arad, Piața Gării nr. 1
Website:https://www.rentacararad.ro
Telefon: 0729.846.990
Email: contact@RentACarArad.ro
Ce marci sunt disponibile: Hyundai, Chevrolet, Ford, Opel, Renault, Dacia
Preturi incepand de la: 16E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/11asrentacar/


OPTIMAL RENT A CAR

Adresa: Arad, Calea Radnei, nr. 215
Website:http://rent-a-car-arad.ro/
Telefon: 0753.202.606
Email: contact@optimalauto.ro
Ce marci sunt disponibile: Ford, Smart
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook:


Ce trebuie sa tineti minte atunci angajati o firma de inchirieri auto din Arad

Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in minte atunci angajati o firma care inchiriaza masini in Arad, mai ales daca este prima oara, este sa va calculati nevoile. Aveti nevoie de o masina compacta pentru o calatorie de unul singur sau aveti nevoie de un vehicul mai mare, pentru 5 –7 persoane? Veti avea multe bagaje ? Care sunt tintele si care va este bugetul? Alegerea unei masini de inchiriat necesita luarea in consideratie a acestor intrebari, pentru a nu avea probleme.

Sfaturi pentru evitarea riscurilor atunci cand inchiriati pentru prima data

 • Interesati-va la diferite companii de rent a car cu cel putin o saptamana inainte de a pleca in vacanta. In acest fel, veti avea suficient timp la dispozitie pentru a pune in balanta toate optiunile in functie de costuri, timp, confort. Internetul va poate ajuta foarte mult in acest proces de cautare, deoarece aproape toate companiile de car rental dispun de pagini web.
 • In general, primiti ceea ce ati platit. Alegeti compania ce pare sa dispuna de cea mai buna combinative de pret, termeni si servicii. Nu toate ofertele ieftine de inchirieri auto sunt bune. Cand simtiti ca este prea ieftin, atunci e probabil sa fie prea bun ca sa fie adevarat. O oferta buna ar trebui sa fie undeva intre cel mai ieftin sic el mai scump pret. Daca gasiti o companie ce ofera discount la inchiriere, documentati-va putin inainte. Aveti grija sa intelegeti si sa fiti de acord cu asigurarile ce vin odata cu pretul de discount. Daca tot sunteti indecis in ceea ce priveste compania de inchirieri automobile, cel mai bine este sa alegeti o firma cunoscuta in zona dumneavoastra. De asemenea, aveti grija sa alegeti o masina a unei marci de incredere, care va va garanta performante optime.
 • Nu va uitati actele. Cand faceti rezervarile pentru inchiriere, veti avea nevoie de un permis de conducere valid, nesuspendat. Veti avea nevoie de asigurare, fie a dvs., daca nu, veti putea cumpara una direct de la sediul firmei de inchiriat autoturisme Arad. Aveti grija sa va interesati la compania dvs de asigurari pentru a vedea daca asigurarea dvs acopera si inchirierile auto. Daca da, nu mai e nevoie sa o achizitionati si de la firma de inchirieri. Veti avea nevoie, de asemenea, de un card de credit pentru a face un depozit. Daca planuiti sa iesiti cu masina din tara, este posibil sa fie nevoie de un carnet de conducere international.
 • Rezervati-va masina. Puteti merge sa inchiriati o masina pe loc, la majoritatea companiilor de inchiriat masini, dar inchirierea in avans prezinta multiple avantaje. Puteti rezerva facand o vizita la compania de rent a car prin telefon sau online.
 • Verificati contractual de inchiriere. Cand ati stabilit termenii, aveti grija sa il mai cititi odata, dupa ce a fost printat. Inainte de a pleca, amintiti-va sa va uitati peste regulile si politicile ce acopera tranzactiile cu firma de inchiriat masini. Daca observati o stricaciune in sau in afara masinii, aveti grija ca firma sa le noteze. In general,daca ceva va scapa in aceasta etapa, veti fi taxat pentru neatentie atunci cand returnati masina. De asemenea, luati aminte la detaliile contractuale in cazul unor probleme cu masina inchiriata.

Regula de baza atunci cand inchiriati o masina este sa prioritizati ce este convenabil pentru dvs in functie de locatie, pret si polite de asigurare. Daca nu sunteti multumit de una, atunci cautati alta companie de inchirieri automobile in Arad. Nu va aruncati la firmele ce ofera preturi foarte scazute doar pentru a economisi cativa lei. Faceti o analiza a tuturor optiunilor si alegeti intelept.