Firme rent a car Timisoara Aeroport Traian Vuia

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din Aeroportul International Traian Vuia Timisoara

Avis

Adresa: Aeroportul Internațional Traian Vuia, Strada Aeroportului, Ghiroda 307200
Website: http://www.avis.ro/Static/inchirieri-auto/timisoara.htm
Telefon: +40256203234
Email: timisoara.airport@avis.ro
Ce marci sunt disponibile: VW, Toyota, Renault, Ford, Mercedes, Dacia, Audi, Mitsubishi, etc.
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook:


Sixt

Adresa: Strada Aeroport, Timișoara 307200
Website: http://www.sixt.com
Telefon: 0742 106 778
Email:
Ce marci sunt disponibile:
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook:


Budget

Adresa: Aeroportul Internațional Traian Vuia, Airport Street, Ghiroda, Timisoara Airport,Timișoara 307200
Website: http://www.budget.ro
Telefon: 0256 386 022
Email:
Ce marci sunt disponibile:
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook:

Nota: Este posibil ca unele de firme de inchirieri auto din Timisoara sa ofere servicii inclusiv la aeroportul Traian Vuia, chiar daca nu au birou acolo.


Inchirierea unui automobil cand nu aveti inca 25 de ani

Desi multe companii nu inchiriaza automobile catre persoane care au mai putin de 25 de ani,  acest scop nu este complet imposibil de atins. Unele firme de inchirieri auto ofera aceasta posibilitate, insa vor oferi si tarife mai ridicate totodata. Puteti gasi o astfel de firma destul e usor printr-o cautare online in randul companiilor de profil locale. Daca gasiti mai multe astfel de servicii, efectuati comparatii intre preturi si conditiile aditionale. Atunci cand este vorba de un sofer tanar, cu varsta sub 25 de ani, majoritatea companiilor vor fi extra grijulii. In acest sens, va vor cere un depozit extra ca o garantie aditionala, sau chiar vor cere semnatura unui garant cu varsta de peste 25 de ani.

Motive sa inchiriati o masina cand sunteti in vacanta

Intotdeauana cand doriti sa calatoriti catre destinatii indepartate cu famialia, si chiar singur, sa apelati la un serviciu de car rental poate fi o idee excelenta. Cu o masina inchiriata puteti explora mai multe locuri decat o puteti face cu mijloacele de transport traditionale sau pe jos, asta deoarece veti fi capabil sa ajungeti la atractii care multora nu sunt accesibile. O calatorie cu o masina inchiriata va fi in mod sigur mai personala, mai ales daca calatoriti cu familia sau persoana iubita – veti putea crea amintiri minunate impreuna, fara sa fiti inconjurati de straini. Veti putea sa va bucurati cu usurinta  de cultura locala, sa invatati lucruri noi de la populatia locala, sa luati cina cu ei si sa observati diverse obiceiuri. In plus, cu un serviciu de rent a car veti reusi sa faceti economie de bani, si in acelasi timp veti experimenta mai multe decat intr-un sejur turistic scump printr-o agentie.

Servicii de inchirieri auto de lux

Daca visati sa conduceti o masina scumpa, dar nu va permiteti sa achizitionati una, varianta inchirierii unei masini de lux va poate transforma visul in realitate. Pe piata exista numeroase agentii care ofera spre inchiriat modele luxoase, precum Land Rover, Audi A8, BMW X5 si altele asemenea. Astfel de masini ofera pasagerilor un nivel sporit de confort, cu interior elegante si climatizate. Daca sunteti un om de afaceri, va veti putea bucura de diverse facilitati atat de necesare in mediul acesta: Internet, fax, telefon. Daca doriti sa va bucurati de astfel de avantaje, insa nu doriti sa conduceti, pentru a va bucura cu adevarat de experienta, puteti alege sa angajati si un sofer de la firma de car rental In acest mod, puteti fi sigur ca masina este pe maini bune si veti avea parte de o calatorie fara probleme.