Firme rent a car Aeroport Avram Iancu Cluj Napoca

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de inchiriat automobile in aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

  • Denumirea firmei
  • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
  • Website-ul firmei
  • Nr de telefon
  • Adresa de email
  • Marcile de automobile oferite de firma
  • Nivelul de la care pleaca tarifele
  • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
  • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri auto din aeroportul Avram Iancu Cluj Napoca

Hermin Rent a Car Aeroport Cluj

Adresa: Strada Prieteniei 2, Cluj-Napoca 400000
Website: http://www.herminrentacar.ro
Telefon: 0747 187 812
Email: office@rentacarincluj.ro
Ce marci sunt disponibile: Dacia, Opel, Ford, Renault, VW, Audi, BMW
Preturi incepand de la: 15 E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RentaCarCluj

 


Europ Car Aeroport Cluj Napoca

Adresa: Str. Vuia Traian, 149, Cluj-Napoca 400397
Website: http://www.europcar.co.uk
Telefon: 0264 274 278
Email:
Ce marci sunt disponibile:
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook:


Avis Cluj Aeroport

Adresa: Strada Traian Vuia, nr. 149, Cluj-Napoca 400397
Website: http://www.avis.ro
Telefon: 0264 274 113
Email:
Ce marci sunt disponibile:
Preturi incepand de la:
Pagina de Facebook:


Ce faci in cazul in care esti implicat intr-un accident rutier cu masina inchiriata

Ai inchiriat o masina de la o firma de rent a car Cluj Napoca, insa din pacate ai avut parte de un eveniment nedorit: un accident rutier. Ce se intampla acum? Iata un scurt ghid menit sa te ajute sa te descurci:

Acestea sunt cele mai importante informatii pe care trebuie sa le colectezi de la partile implicate:  numele complet, adresa postala, numarul de telefon, detaliile asigurarii si seria permisului de conducere al soferului.

De asemenea, incearca sa obtii numele si datele de contact ale tuturor celor care au fost martori la accident. Noteaza marca vehiculului, culoarea si numarul de inmatriculare.

Incearca sa precizezi cat mai exact ora si locul accidentului. Daca este implicata politia, asigura-te ca obtii o copie a procesului verbal. Nu uita sa informezi imediat agentul de asigurari si sa notifici compania de inchirieri. Acestia iti vor furniza informatii despre procedurile lor in cazul accidentelor.

Daca ai achizitionat asigurarea prin intermediul firmei de inchirieri auto, acestia sunt cei care vor trebui sa faca revendicarea. Daca vehiculul inchiriat este avariat, vor fi multe hartii de completat.

Asigura-te ca toti cei implicati in accident sunt in regula. Orice rani vor trebui tratate cat mai curand cu putinta.

Suna politia si/sau ambulanta (daca este necesar), iar apoi suna firma de rent a car Cluj Napoca. Fii cat mai cooperant cu putinta. Agentia de inchirieri auto va avea politici proprii in legatura cu accidentele.

Schimba informatii cu partile implicate.

Incearca sa inregistrezi tot ceea ce se afla la locul accidentului. Insemnarile trebuie sa includa toate detaliile, identificarea autoturismelor si a persoanelor implicate, si numele si numarele insignelor tuturor membrilor personalului de urgenta.

Fa poze, daca este posibil. Daca te afli in vacanta, probabil vei avea un aparat foto la indemana.

Inainteaza un raport al accidentului catre politie, si adu revendicarile la cunostinta companiei de carduri de credit sau a celei de asigurari.

Atunci cand inapoiezi masina

Deruleaza toate aranjamentele necesare pentru a returna masina la timp, ceea ce include consultarea unei harti, mai ales daca nu cunosti orasul prea bine.

Uneori, penalitatile de intarziere pot fi foarte mari si abuzive. In al doilea rand, daca intarzii, cel mai probabil nu vei avea timp sa alimentezi masina, iar compania de inchirieri te va taxa cu preturi de combustibil exorbitante.

In cazul in care inapoiezi masina in parcul firmeri de rent a car Cluj Napoca intr-o zi de duminica, este posibil ca statia sa fie goala. Accesul iti va fi permis prin poarta automata; asigura-te ca iei cardul si il lasi pe bord, aceasta este dovada orei la care ai ajuns.

In plus, incuie masina, ia cheile si contractul de inchiriere si introdu-le in cutia speciala.

In incheiere, sper ca nu veti avea niciodata nevoie de un astfel de ghid, insa daca totusi se intampla, emai bine sa fiti pregatit.