Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firmele de rent a car care isi ofera serviciile de inchirieri auto in Pitesti. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri masini in Pitesti

Melania Rent a Car

Adresa: Str: George Cosbuc, nr.25,
Website: http://rentacarpitesti.ro
Telefon: 0726 142 220
Email: rentacarpitesti@melania.ro
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Dacia, Renault, Skoda, Mercedes, Fiat
Preturi incepand de la: 33E/zi
Pagina de Facebook:


Terra Rent A Car

Adresa: Strada Fratii Golesti, Nr. 29 E, Pitești 110174
Website: http://www.terrarentacar.ro
Telefon: 0731 331 220
Email: office@terrarentacar.ro
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Dacia, Renault, Skoda, Opel, VW
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/terrarentacar


S.C. Full Contact S.R.L.

Adresa: Str. Nicolae Balcescu Nr.122A, Pitesti 110101
Website: http://www.fullrent.ro
Telefon: 0728 876 901
Email: office@fullrent.ro
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Dacia, Skoda, Renault, Toyota, Audi, Mercedes
Preturi incepand de la: 24E/zi
Pagina de Facebook:


AUTONOM RENT A CAR

Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 13, Bl : 22, SC. A, ap. 1, Pitesti 110120
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0248 21 00 55
Email: pitesti@autonom.ro
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Toyota, Renault, Skoda, Opel
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


SC SWISO rent a car SRL

Adresa: Str. Mircea Voda, nr.22
Website: http://www.swiso-rent-a-car-pitesti.ro/
Telefon: 0758 839 110
Email:
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Daewoo, Dacia, Ford, Hyundai, Peugeot, Renault, Fiat, Opel, Skoda
Preturi incepand de la: 9.98E/zi
Pagina de Facebook:


Masini de inchiriat in Pitesti – Ce e bine de stiut inainte sa alegeti o firma

Este prima data cand apelati la o firma care inchiriaza automobile? Ca in orice industrie, cunoasterea anumitor informatii “din interior” va va ajuta in obtinerea unei experiente cat mai placute, fara probleme nedorite, precum si costuri cat mai avantajoase. In continuare discutam despre cateva dintre aspectele la care trebuie sa alocati atentie:

 1. Desi aceasta este in esenta treaba (mai mult obligatia) firmei de inchirieri de automobile Pitesti pe care ati ales-o, este indicat sa verificati ca automobilul inchiriat are toate actele in regula. Aici vorbim despre actele care se cer la un control al Politiei Rutiere, verificarea tehnica, asigurarea Casco, rovignieta, samd. Acest aspect trebuie bifat pentru a nu avea probleme la primul filtru al Politiei, precum si pentru a fi asigurat in cazul unor daune suferite – indifferent ca ele s-au produs din vina Dvs sau nu.
 2. Informati-va asupra optiunilor de alimentare a autoturismului. Multe firme il predau clientului cu plinul facut, si il asteapta returnat in acelasi mod. Unii aleg (desi este o practica destul de abuziva si ii costa clienti) sa taxeze extra clientul pentru combustibilul consumat, daca plinul nu a fost facut la loc.
 3. Verificati daca aveti documentele Dvs care sunt necesare – permisul de conducere, cartea de identitate, pasaportul (daca e cazul). Totodata, e bine sa verificati si validitatea acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la mare distanta de casa – adica sa deveniti pieton din neatentie, chiar atunci cand e mai rau.
 4. Fiti la curent cu eventuale suprataxe care ar putea veni la pachet cu inchirierea automobilului. Veti fi taxat extra daca nu predati automobilul la o anumita adresa? Unele firme ce ofera masini pentru inchiriat in Pitesti nu solicita nici o plata extra daca autotusimul este predat intr-un perimetru delimitat, de exemplu in oras sau in judet. Daca nu doriti sa mai scoateti niste bani din portofel, informati-va despre acest aspect.
 5. Ce metode de plata sunt acceptate? Unele companii nu accepta plati cash, ci doar cu cardul de credit, ceea ce inseamna ca va fi obligatoriu sa detineti unul.
 6. Autoturismul satisface necesitatile Dvs? Aveti suficient spatiu pentru bagaje, sistem de navigatie, scaun pentru copii sau poate aveti nevoie de un suport lombar? Sunt acestea incluse in pretul agreat sau costa in plus?
 7. Nu va grabiti sa inchiriati de la prima firma pe care o gasiti. Daca sunteti deja hotarat in privinta marcii si modelului de autoturism dorit, puteti incerca sa adunati toate firmele care il au in oferta si sa faceti o comparatie la preturi si beneficii – evident, pentru a alege oferta cea mai avantajoasa.
 8. Intrebati daca veti fi singurul care poate conduce masina. Daca aveti in plan sa impartasiti sarcina sofatului cu alta persoana, e bine sa intrebati daca acest lucru este permis.
 9. Pastrati la indemana datele de contact ale firmei de inchirieri auto in Pitesti pentru cazurile in care apar urgente sau probleme nedorite.