Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firmele de rent a car care isi ofera serviciile de inchirieri auto in Craiova. Pentru confortul Dvs, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei
 • Pozitia pe harta (prin intermediul Google Maps), daca aceasta este disponibila
 • Website-ul firmei
 • Nr de telefon
 • Adresa de email
 • Marcile de automobile oferite de firma
 • Nivelul de la care pleaca tarifele
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila)
 • Videoclipul firmei (prin intermediul Youtube) daca este disponibil

Firme de inchirieri masini in Craiova

SC 4C COMPANY SRL

Adresa: Calea București 325, Craiova 200621
Website: http://www.4ccompany.ro
Telefon: 0748 063 486
Email: office@wetoo.co.uk
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Chevrolet, Toyota, Renault, Dacia, Peugeot, Skoda
Preturi incepand de la: 30E/zi
Pagina de Facebook:


AUTONOM RENT A CAR

Adresa: Strada Nicolae Bălcescu 2, Bl. M15A, parter, Craiova 200529
Website: https://www.autonom.ro
Telefon: 0251 415 118
Email: craiova@autonom.ro
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Toyota, Renault, Skoda, Opel, Dacia
Preturi incepand de la: 35E/zi
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AutonomRentACar/


Simbra Auto

Adresa: Str. Nicolae Titulescu, Bl.9, Ap.3 Parter, Craiova
Website: http://www.inchirieriautodolj.ro
Telefon: 0765 667 803
Email: office@inchirieriautodolj.ro
Ce marci de masini sunt disponibile pentru inchiriat: Chevrolet, Skoda, Dacia, Opel
Preturi incepand de la: 25E/zi
Pagina de Facebook:


Sfaturi pentru alegerea unei firme ce ofera automobile de inchiriat in Craiova

Vizitati Craiova si aveti nevoie de un mijloc de transport aflat non-stop la dispozitia Dvs? Ati auzit de firmele care inchiriaza masini, si ati vrea sa apelati la una din ele, insa ati auzit si o suita de povesti cu final neplacut pentru client? Nu va faceti griji, in continuare va prezentam cateva informatii “din interior” care va vor ajuta sa aveti parte de o experienta cat mai placuta, fara evenimente nedorite, si posibil la costuri mai scazute. Iata in continuare principalele aspectele care merita atentie:

 1. Verificati ca toate actele de drum ale masinii alese sunt valabile: e adevarat ca Dvs sunteti client, si aceasta verificare cade in sarcina firmei de rent-a-car. La un control al Politiei Rutiere insa, Dvs veti fi cel amendat daca actele nu sunt in regula, sau lipsesc. Asadar, paza buna trece primejdia rea. Actele de interes aici sunt talonul cu verificarea tehnica, asigurarea (sau asigurarile), rovinieta, etc. Actele in regula va vor salva si de plata eventualelor daune produse – fie de Dvs, fie de altii.
 2. Informati-va asupra optiunilor de alimentare a autoturismului. Multe firme il predau clientului cu plinul facut, si il asteapta returnat in acelasi mod. Unii aleg (desi este o practica destul de abuziva si ii costa clienti) sa taxeze extra clientul pentru combustibilul consumat, daca plinul nu a fost facut la loc.
 3. Verificati daca aveti documentele Dvs care sunt necesare – permisul de conducere, cartea de identitate, pasaportul (daca e cazul). Totodata, e bine sa verificati si validitatea acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la mare distanta de casa – adica sa deveniti pieton din neatentie, chiar atunci cand e mai rau.
 4. Fiti la curent cu eventuale suprataxe care ar putea veni la pachet cu inchirierea automobilului. Veti fi taxat extra daca nu predati automobilul la o anumita adresa? Unele firme ce ofera masini pentru inchiriat in Craiova nu solicita nici o plata extra daca autotusimul este predat intr-un perimetru delimitat, de exemplu in oras sau in judet. Daca nu doriti sa mai scoateti niste bani din portofel, informati-va despre acest aspect.
 5. Ce metode de plata sunt acceptate? Unele companii nu accepta plati cash, ci doar cu cardul de credit, ceea ce inseamna ca va fi obligatoriu sa detineti unul.
 6. Autoturismul satisface necesitatile Dvs? Aveti suficient spatiu pentru bagaje, sistem de navigatie, scaun pentru copii sau poate aveti nevoie de un suport lombar? Sunt acestea incluse in pretul agreat sau costa in plus?
 7. Nu va grabiti sa inchiriati de la prima firma pe care o gasiti. Daca sunteti deja hotarat in privinta marcii si modelului de autoturism dorit, puteti incerca sa adunati toate firmele care il au in oferta si sa faceti o comparatie la preturi si beneficii – evident, pentru a alege oferta cea mai avantajoasa.
 8. Intrebati daca veti fi singurul care poate conduce masina. Daca aveti in plan sa impartasiti sarcina sofatului cu alta persoana, e bine sa intrebati daca acest lucru este permis.
 9. Pastrati la indemana datele de contact ale firmei de inchirieri auto in Craiova pentru cazurile in care apar urgente sau probleme nedorite.